انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

تهدید به بمبگذاری در ساختمان گنگره آمریکا/صحن کنگره آمریکا تسخیر شد + فیلم

هوادارن ترامپ و معترضان به نتایج انتخابات وارد صحن اصلی کنگره آمریکا شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر بین همه پرسنل و نمایندگان باقی مانده در کنگره ماسک مقابله با گاز اشک آور توزیع شده است.

«پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار دخالت نیروهای گارد ملی آمریکا برای بیرون کردن حامیان ترامپ از ساختمان کنگره شد.

منابع خبری چهارشنبه شب به وقت تهران از بازرسی دو ساختمان کنگره آمریکا در شهر واشنگتن  به دلیل تهدید به بمبگذاری خبر دادند.

 در حالیکه هوداران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با نیروهای امنیتی در اطراف ساختمان کنگره آمریکا زد و خورد می‌کنند و هوداران ترامپ سعی در عبور از لایه‌های امنیتی برای ورود به ساختمان کنگره دارند، منابع خبری گزارش دادند که پلیس مستقر در ساختمان گنگره بعد از دریافت تهدید به بمبگذاری در دو ساختمان در کنگره آمریکا در حال تخلیه و  بازرسی آن مکان‌هاست.

رسانه‌های آمریکا همچنین  از دستگیری چندین نفر از حامیان دونالد ترامپ که برای اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری در واشنگتن به خیابان آمده‌اند خبر داده‌اند.  وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان» نوشته صدها نفر از نیروهای پلیس در سراسر واشنگتن، همزمان با حضور طرفداران ترامپ در خیابان‌ها در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند. 

این رسانه نوشته تا ساعت ۱۰:۰۰ صبح به وقت محلی هزاران نفر در  نزدیکی بنای یادبو واشنگتن تجمع کرده‌اند. پلیس در اطراف این منطقه تابلوهایی نصب کرده که در آن به حاضران در این تجمع هشدار داده شده حمل سلاح غیرقانونی است.

فارس

ارسال نظر