دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

آخرین وضعیت اجرای رتبه بندی معلمان

دو وزیر اسبق آموزش و پرورش بر این باورند که رتبه‌‌بندی معلمان تا امروز اجرا نشده است و افزایش حقوق فرهنگیان ناشی از اعمال امتیازات قانون مدیریت است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۱۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 08
کد خبر: ۷۳۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر سید محمد بطحایی وزیر سابق آموزش و پرورش درباره رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: رتبه بندی معلمان همواره به عنوان مهمترین گام برای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش مطرح بوده است اما آن چیزی که الان به عنوان رتبه بندی در لایحه بودجه 1400 دیده شده است، رویکردی است که به معلمان پرداختی داشته باشیم که فاصله آنها را با سایر کارکنان کم کند، این خیلی خوب است و باید تشکر کنیم اما رتبه‌بندی نیست.

 

وی افزود: در رتبه‌بندی معلمان باید ویژگی‌‌هایی را دنبال کنیم که فقط منوط به نظام پرداخت‌ها نیست آن هم با هدف کاهش فاصله دریافتی کارکنان آموزش و پرورش با سایر کارکنان، هم‌اکنون از اسم رتبه بندی به غلط استفاده می‌شود.

 

بطحایی درباره تحقق رتبه‌بندی معلمان در سال 1400 گفت: رتبه‌بندی معلمان که در سند تحول بنیادین به آن اشاره شده با آن چیزی که در حال اجراست و سال 1400 هم ادامه پیدا خواهد کرد، کاملاً متفاوت است. رتبه‌بندی معلمان به معنای این نیست که فقط حقوق را اضافه کنیم تا فاصله فرهنگیان با کارمندان سایر دستگاه‌ها کمتر شود یعنی عدالت در نظام پرداخت برقرار شود، هدف رتبه‌بندی معلمان فقط این نیست، هم‌اکنون نگاهی که به رتبه‌بندی وجود دارد این است که حقوق معلمان را افزایش دهند.

 

افزایش حقوق معلمان به دلیل رتبه‌بندی نیست

وزیر سابق آموزش و پرورش که در نشست بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان صحبت می‌کرد،  ادامه داد: اگر الان حقوق معلمان به نام رتبه‌بندی افزاش پیدا می‌کند، این رتبه‌بندی معلمان نیست و برای سایر کارکنان دولت نیز اتفاق افتاده است، باید رتبه‌بندی که به شکلی که موجب ارتقای شایستگی نیروی انسانی می‌شود،  اجرا شود و اگر این شایستگی بالا نرود تحولی اتفاق نمی‌افتد.

رتبه‌بندی معلمان تا امروز یک سر سوزن اجرا نشده است

به گزارش تسنیم، حمیدرضا حاجی بابایی؛ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و وزیر اسبق آموزش و پرورش نیز درباره رتبه‌بندی معلمان گفت: نظام رتبه‌بندی معلمان در واقع مهارتی کردن آنهاست، تا معلم مهارتی نباشد نمی‌توانیم به دنبال دانش‌آموز مهارتی برویم، ما یک برنامه مهارتی در نظام تعلیم و تربیت داریم که مانند یک سکه دو رو دارد یک روی آن نظام رتبه‌بندی معلمان و روی دیگر مهندسی نیروی انسانی است.

وی افزود: با اجرای امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، تا امروز یک سر سوزن نظام رتبه‌بندی معلمان اجرا نشده است و هر آنچه انجام شده در 50 درصد فوق العاده شغل قانون مدیریت خدمات کشوری است.

حاجی بابایی گفت: نظام رتبه‌بندی معلمان یعنی اینکه باید آنها مانند اساتید دانشگاه نظام پرداخت مجزایی داشته باشند، دربرنامه ششم توسعه آمده است، لایحه رتبه‌بندی معلمان باید از دولت به مجلس بیاید و ما نمی‌توانیم در مجلس آن را بنویسیم چون شورای نگهبان رد می‌کند و باید به شکلی حرکت کنیم 10 سال بعد در دوره ابتدایی یک معلم نداشته باشیم که لیسانس، فوق لیسانس یا دکتری دوره ابتدایی نداشته باشد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار