چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

بازگشایی سینماهای تهران از امروز

دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران با اشاره به تغییر وضعیت پایتخت از قرمز به زرد، از بلامانع بودن بازگشایی سینماهای تهران از امروز شنبه ۲۰ دی‌ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۲۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 09
کد خبر: ۷۳۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا صابری دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران با اشاره به اینکه با اعلام ستاد ملی کرونا وضعیت شهر تهران از قرمز به زرد تغییر کرده است، گفت: با توجه به اینکه تهران از امروز شنبه ۲۰ دی‌ماه در وضعیت زرد قرار گرفته، سینماهای تهران می‌توانند فعالیت‌های خود را آغاز کنند.

مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی هم در پاسخ به پیگیری خبرنگار مهر در این زمینه تأکید کرد: بنابر اعلام قبلی ستاد کرونا، فعالیت سینماها در شهرهای زرد بلامانع بوده است و طبیعتاً درباره شهر تهران هم به محض اعلام وضعیت زرد، فعالیت سالن‌های سینمایی است.

وی در پاسخ به اینکه آیا کلیه سینماها باید فعالیت خود را آغاز کنند هم گفت: تصمیم‌گیری برای آغاز فعالیت از امروز، برعهده صاحبان سینماها است.

سینماهای تهران بیش از ۹ ماه است که به دلیل قرار گرفتن استان تهران در وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا، تعطیل بوده است. سینماهای پایتخت از امروز شنبه ۲۰ دی ماه می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند اما تصمیم‌گیری نهایی برای از سرگیری اکران فیلم‌ها، برعهده صاحبان سالن‌های سینمایی است.

سینماهای وابسته به حوزه هنری از امروز و با اکران فیلم «دیدن این فیلم جرم است» فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار