اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

رزمایش فرانسه، یونان، قبرس و رژیم صهیونیستی در شرق مدیترانه

فرانسه، یونان، قبرس و رژیم صهیونیستی در منطقه پرتنش شرق مدیترانه رزمایش نظامی برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر فرانسه، یونان، قبرس و رژیم صهیونیستی روز جمعه در شرق دریای مدیترانه تمرینات نظامی برگزار کردند.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، این چهار ارتش در رزمایشی سالانه، به کار گیری جنگ‌افزارهای ضد زیردریایی و عملیات امداد و نجات را تمرین کردند.

نیروی دریایی یونان در بیانیه‌ای اعلام کرد هدف این رزمایش مقابله با چالش‌ها و تهدیدهای جدید در محیط دریایی و تقویت سطح همکاری و درک مشترک میان این کشورها بود.

یونان و ترکیه دو کشور همسایه در مورد مرزهای دریایی و منابع انرژی در دریای اژه و شرق مدیترانه باهم اختلاف دارند و این مسئله موجب تحرکات شدید نیروی دریایی در منطقه شده است.

یونان به عنوان بخشی از برنامه تقویت نیروهای مسلح در بحبوحه تنش با ترکیه، از افزایش مدت خدمت سربازی در ارتش خبر داده است.

همچنین دولت یونان سال گذشته یک برنامه بزرگ مدرن سازی نظامی را آغاز کرد که شامل به‌روزرسانی ناوگان قدیمی جنگنده ‌های «اف-16» خود و همچنین خرید هواپیماهای نسل جدید «رافال» ساخت فرانسه  را آغاز کرد.

از سوی دیگر بعضی از کشورهای عضو ناتو مانند یونان، خواستار اخراج ترکیه از این سازمان نظامی به بهانه فعالیت‌های دریایی در شرق مدیترانه و روابط نزدیک آنکارا با مسکو شده‌اند.

«ینس استولتنبرگ» دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی‌ (ناتو)، روز چهارشنبه با تأکید چندباره بر اهمیتی که ترکیه برای ناتو دارد، بیان داشت که اختلافات موجود باید در داخل همین سازمان حل شوند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار