رزمایش فرانسه، یونان، قبرس و رژیم صهیونیستی در شرق مدیترانه-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

رزمایش فرانسه، یونان، قبرس و رژیم صهیونیستی در شرق مدیترانه

فرانسه، یونان، قبرس و رژیم صهیونیستی در منطقه پرتنش شرق مدیترانه رزمایش نظامی برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر فرانسه، یونان، قبرس و رژیم صهیونیستی روز جمعه در شرق دریای مدیترانه تمرینات نظامی برگزار کردند.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، این چهار ارتش در رزمایشی سالانه، به کار گیری جنگ‌افزارهای ضد زیردریایی و عملیات امداد و نجات را تمرین کردند.

نیروی دریایی یونان در بیانیه‌ای اعلام کرد هدف این رزمایش مقابله با چالش‌ها و تهدیدهای جدید در محیط دریایی و تقویت سطح همکاری و درک مشترک میان این کشورها بود.

یونان و ترکیه دو کشور همسایه در مورد مرزهای دریایی و منابع انرژی در دریای اژه و شرق مدیترانه باهم اختلاف دارند و این مسئله موجب تحرکات شدید نیروی دریایی در منطقه شده است.

یونان به عنوان بخشی از برنامه تقویت نیروهای مسلح در بحبوحه تنش با ترکیه، از افزایش مدت خدمت سربازی در ارتش خبر داده است.

همچنین دولت یونان سال گذشته یک برنامه بزرگ مدرن سازی نظامی را آغاز کرد که شامل به‌روزرسانی ناوگان قدیمی جنگنده ‌های «اف-16» خود و همچنین خرید هواپیماهای نسل جدید «رافال» ساخت فرانسه  را آغاز کرد.

از سوی دیگر بعضی از کشورهای عضو ناتو مانند یونان، خواستار اخراج ترکیه از این سازمان نظامی به بهانه فعالیت‌های دریایی در شرق مدیترانه و روابط نزدیک آنکارا با مسکو شده‌اند.

«ینس استولتنبرگ» دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی‌ (ناتو)، روز چهارشنبه با تأکید چندباره بر اهمیتی که ترکیه برای ناتو دارد، بیان داشت که اختلافات موجود باید در داخل همین سازمان حل شوند.

فارس

ارسال نظر