صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی از مهر ۱۴۰۴ توسط فراجا در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات  طوفان و گردوغبار مدارس زابل را در اول مهر تعطیل کرد نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد مدارس تهران تک‌شیفتی می‌شوند هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است احکام متهمان حادثه هشتم مهر زاهدان صادر شد جاده چالوس مسدود شد بازگشت ساعت فعالیت مترو تهران به روال عادی از اول مهرماه هر ۵ دقیقه یک ایرانی به آلزایمر مبتلا می‌شود/سونامی آلزایمر در راه است آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات پایان تابستان/ هشدار پلیس نسبت به تبعات شتاب‌زدگی رانندگان هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود است ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان؛ این زن در آخرین جلسه محاکمه از حال رفت! + فیلم تصاویری از سرنوشت تلخ دریاچه ارومیه + ویدئو

رئیسی: در پرونده هواپیمای اوکراینی هیچ خط قرمزی نداریم

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: در رسیدگی به پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی هیچ خط قرمزی نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در نشست هفتگی شورای عالی قوه قضائیه ضمن تسلیت مجدد این حادثه به خانواده‌ها و بازماندگان آن افزود: از همان ابتدای حادثه به سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گفتیم که همه ابعاد را دقیق بررسی کند.

 

وی گفت: امروز بعد از یک سال گزارش‌های سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در این باره حکایت از این دارد که همه ابعاد موضوع بررسی شده و همه صحبت‌ها و مطالب کارشناسی شنیده شده است.

 

رئیس دستگاه قضا افزود: در این یک سال همه فرضیات مطرح شده مورد بررسی قرار گرفته است و قضات مجرب ما تک تک آن‌ها را بررسی کردند.

 

رئیسی گفت: گزارش بررسی‌ها در این باره علاوه بر آن که در دو جلسه خدمت خانواده‌های بازمانده حادثه دیده ارائه شده از طریق رسانه ملی هم به طور گسترده انتشار یافته است و همه این‌ها حکایت از بررسی همه جانبه موضوع از نظر فنی و کارشناسی دارد.

 

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: برای بررسی، پیگیری و رسیدگی پرونده حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی هیچ خط قرمزی نداریم و آنچه مورد تاکید است، کشف حقیقت و دادرسی عادلانه است که آن را از وظایف خود می‌دانیم.


رئیسی در این حال از برخی افراد در داخل کشور که به گونه‌ای حرف می‌زنند که انگار کاری نشده است، گلایه کرد.

منبع: پارسینه

ارسال نظر
آخرین اخبار