سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

واکنش پلیس به خاموشی معابر تهران+دستگیری ۶۶۲ متهم مرتبط با سلاح در«صاعقه ۲»

واکنش پلیس به خاموشی معابر تهران+دستگیری ۶۶۲ متهم مرتبط با سلاح در«صاعقه ۲» رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: ما به شدت با خاموشی معابر تهران مخالفیم و رسماً و کتباً مخالفت خود را در همان روزهای نخست به مراجع ذی‌صلاح و شورای تأمین اعلام کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 12
کد خبر: ۷۳۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین رحیمی صبح امروز در حاشیه دومین مرحله از طرح "صاعقه" در ستاد پلیس پیشگیری تهران بزرگ درباره اجرای طرح مذکور، اظهار کرد: استفاده مجرمان از سلاح سرد از جمله موضوعاتی بود که نگرانی شهروندان را در پی داشت و ما در رصدها شاهد بودیم مجرمان در حوزه سرقت، اوباش‌گری و مواد مخدر از سلاح سرد مانند چاقو، قداره، گرز و شبه سلاح استفاده می‌کنند لذا تصمیم گرفتم براساس قانون برخورد با حاملان و استفاده‌کنندگان از سلاح سرد، دومین مرحله از طرح صاعقه را به اجرا درآوریم.

 

رئیس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه این طرح با محوریت پلیس پیشگیری فاتب به اجرا درآمد گفت: در دومین مرحله از طرح صاعقه با حاملان سلاح سرد، شبه سلاح و تولیدکنندگان اینگونه سلاح‌ها برخورد کردیم.

 

وی تصریح کرد: در طرح مذکور 368 نفر سارقان و زورگیران که اغلب در زمان سرقت از سلاح سرد استفاده می‌کردند، 145 نفر از اوباش استفاده‌کننده از سلاح سرد یا سلاح جنگی و 149 نفر از حاملان یا تهیه‌کنندگان سلاح سرد بازداشت شدند همچنین در طرح مذکور 10 قبضه سلاح جنگی نیز کشف شد.

 

به گفته این مقام انتظامی، در دومین مرحله از طرح صاعقه 24 واحد صنفی که اقدام به تهیه، توزیع و فروش سلاح سرد می‌کردند پلمب شدند و هزاران سلاح سرد و فشنگ نیز کشف شد.

 

رحیمی درباره خاموشی معابر تهران و احتمال افزایش وقوع جرم نیز گفت: ما به شدت با این موضوع مخالفیم و رسماً و کتباً مخالفت خود را در همان روزهای نخست به مراجع ذی‌صلاح و شورای تأمین اعلام کردیم زیرا امنیت مردم برای ما بسیار مهم است.

 

رئیس پلیس تهران بزرگ ضمن تذکر و هشدار جدی به مخلان نظم و امنیت، بیان کرد: افرادی که با سلاح بخواهند به صورت مشهود امنیت جامعه را برهم بزنند باید منتظر برخورد قاطعانه و حتی مسلحانه پلیس باشند نمی‌گذاریم با امنیت مردم شوخی شود و اجازه نمی‌دهیم مجرمان امنیت را دچار اخلال کنند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار