نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حامی اصلی تحریم‌های اقتصادی علیه ایران رئیس سیا شد

حامی اصلی تحریم‌های اقتصادی علیه ایران رئیس سیا شد رئیس جمهور منتخب آمریکا یکی از حامیان اصلی تحریم‌های اقتصادی علیه ایران در دوره رئیس جمهور سابق این کشور را به عنوان معاون رئیس سیا برگزید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 15
کد خبر: ۷۴۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر «دیوید کوهن» معاون رئیس آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا در دوره «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا، به این مقام باز می‌گردد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «سی‌اِن‌اِن»، «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکا روز جمعه کوهن را به عنوان معاون «ویلیام بِرنز» گزینه انتخابی او برای ریاست سیا انتخاب کرد.

کوهن پیش از پیوستن به سیا، در وزارت خزانه‌داری آمریکا مشغول به کار بود و نقش مهمی در اعمال تحریم‌‌های این کشور علیه روسیه، ایران و کره شمالی داشت.

کوهن از حامیان اصلی تحریم‌های اقتصادی علیه ایران در دوره اوباما، با هدف جلوگیری از پیشرفت برنامه‌ هسته‌ای و انزوای اقتصادی ایران در جهان بود.

وی مدعی است اعمال این تحریم‌های سنگین توانست ایران را به پای میز مذاکره با آمریکا درباره برنامه هسته‌ای بکشاند.

بایدن چند روز پیش برنز را به عنوان یک «دیپلمات نمونه» و دارای دهه‌ها تجربه در زمینه مسائل جهانی معرفی و او را به عنوان رئیس سازمان سیا منصوب کرد.

شمار قابل توجهی از افراد انتخابی در دولت بایدن، در دوره اوباما مشغول به کار بوده‌اند. اوباما در این خصوص گفته است، بایدن «باری که ما زمین گذاشتیم برمی‌دارد و پیش می‌رود».

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار