بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

درخواست تعدادی از قانونگذاران مجلس نمایندگان از دولت بایدن در مورد تحریم‌های نفتی ایران

ده‌ها تن از نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا از دولت بایدن خواستند تا تحریم‌های جدید کنگره علیه صادرات نفت ایران را به سرعت اجرا کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ تارنمای جوییش اینسایدر گزارش داد که جمعی از نمایندگان متعلق به دو حزب اصلی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای از دولت بایدن خواسته‌اند که تحریم‌های ضدایرانی را که اوایل سال جاری میلادی به تصویب رسید و صادرات نفت این کشور به چین را هدف قرار می‌دهد، به سرعت اجرا کند.

 

قوانین «توقف پهلوگرفتن نفتکش‌های ایران» و «تحریم‌های انرژی ایران و چین» در لایحه الحاقی بودجه امنیت ملی مصوب کنگره گنجانده شد و در آوریل با حمایت دو حزب جمهوریخواه و دموکرات به قانون تبدیل شد. قانونگذاران منتقد سیاست دولت بایدن در قبال ایران مدت هاست که کاخ سفید را به تسامح در اجرای کامل قوانین موجود تحریم‌های ایران و پیگیری دور زدن تحریم‌ها متهم کرده‌اند.

 

مایک لاولر (نماینده جمهوریخواه ایالت نیویورک)، جَرِد موسکوویتز (نماینده دموکرات ایالت فلوریدا) و جاش گوتهایمر (نماینده دموکرات ایالت نیوجرسی) متولی تنظیم این نامه بوده و نزدیک به ۴۰ نماینده جمهوری خواه مجلس نیز آن را امضا کرده اند.

 

امضاکنندگان این نامه مدعی هستند که وجوه حاصل از صادرات نفت ایران با حملات گروه‌های نیابتی تهران از جمله حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل، حملات حوثی‌ها در دریای سرخ، و حمله گروه مقاومت اسلامی در عراق و کشته شدن سه سرباز آمریکایی مستقر در اردن، در ارتباط است.

 

بر اساس «قانون توقف پهلوگرفتن نفتکش‌های ایران»، بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی که آگاهانه در حمل و نقل، انتقال، تراکنش مالی و فرآوری نفت خام و محصولات نفتی ایران شرکت می‌کنند، تحریم می‌شوند. کشتی‌هایی که این ممنوعیت را نقض کنند به مدت ۲ سال از ورود به بنادر آمریکا منع خواهند شد.

 

این قانون شامل معافیت‌های ۱۸۰ روزه است که بایدن می‌تواند از آن برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت استفاده کند.

 

طبق قانون «تحریم‌های انرژی ایران و چین»، تحریم‌های ثانویه بر نفت ایران به هرگونه معامله خرید نفت از ایران توسط یک موسسه مالی چینی گسترش می‌یابد. این تحریم‌ها با ارزیابی‌های سالانه آغاز شده و اجرای آن تا سال ۲۰۲۹ ادامه خواهد داشت.

 

رئیس جمهوری آمریکا در این مورد نیز می‌تواند معافیت‌های دوره‌ای تحریم‌ها را اعمال کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر