وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

دلیل تعطیلی پارک لاله تهران اعلام شد

دلیل تعطیلی پارک لاله تهران اعلام شد شهردار منطقه ۶ تهران با اشاره به اینکه بر اساس طرح کاهش مصرف برق، خاموشی‌هایی در برخی پارک‌ها از جمله پارک لاله رخ داد، گفت: با توجه به احتمال افزایش جرم در فضا‌های تاریک از ورود شبانه به پارک ممانعت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ تورج فرهادی شهردار منطقه ۶ تهران درباره چرایی تعطیلی پارک لاله و گلایه شهروندان در این زمینه اظهارداشت: به دنبال طرح کاهش مصرف برق و تصمیم بر قطعی نوبتی برق در برخی استان‌های کشور، خاموشی‌هایی در تهران و برخی پارک‌ها از جمله پارک لاله رخ داد.

 

وی افزود:در نشستی که با حضور نمایندگان وزارت نیرو و شرکت برق منطقه فردوسی برگزار شد، با توجه مساحت و وسعت پارک لاله، شرکت برق تصمیم گرفت جهت جلوگیری از مشکلات و بزه‌های احتمالی قسمت‌های ضروری پارک روشن و سایر قسمت‌های پارک را خاموش کند.

 

شهردار منطقه ۶ تهران خاطرنشان کرد: بر همین اساس شهرداری منطقه تصمیم گرفت با توجه به احتمال افزایش جرم در فضا‌های تاریک و بی دفاع شهری و تامین آب سرویس‌های بهداشتی و دستگاه‌های تهویه به وسیله پمپ‌های برقی برای پیشگیری از مشکلات بیشتر و حفظ امنیت همشهریان با نصب نوار خطر و تابلو‌های هشدار از ورود شبانه به پارک ممانعت کند.

 

 تعطیلی بوستان لاله در منطقه ۶ تهران از روز گذشته با واکنش‌های زیادی از سوی شهروندان به ویژه در فضای مجازی همراه بوده و تهرانی‌ها خواستار بازگشایی این بوستان در طی روز و شب هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار