بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

المیادین:دو کاروان لجستیک آمریکا در الناصریه و السماوه عراق هدف قرار گرفت

شبکه خبری المیادین اعلام کرد که دو کاروان لجستیک وابسته به ائتلاف آمریکا در الناصریه و السماوه عراق هدف قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر خبرنگار شبکه خبری المیادین در بغداد اعلام کرد که یک کاروان وابسته به ائتلاف بین‌المللی به سرکردگی آمریکا در استان الناصریه عراق هدف بمب‌های کنار جاده‌ای قرار گرفت.

این شبکه خبری دقایقی بعد اعلام کرد که یک کاروان لجستیکی دیگر وابسته به این ائتلاف در السماوه نیز هدف بمب‌های کنار جاده‌ای قرار گرفته است.

پارلمان عراق سال گذشته به دنبال اقدام واشنگتن در ترور سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و شهید ابومهدی المهندس معاون سابق رئیس سازمان الحشدالشعبی عراق در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد، مصوبه خروج نظامیان بیگانه از خاک این کشور را تصویب کرد.

با این حال، نظامیان بیگانه مستقر در عراق بویژه نیروهای آمریکایی هنوز خاک عراق را به‌طور کامل ترک نکرده‌اند.

با وجود فشارها بر نظامیان خارجی برای ترکی عراق، وزارت دفاع آمریکا روز جمعه اعلام کرد که تعداد نظامیان این کشور در عراق به 2500 نفر رسیده است.

«جو بایدن»، رئیس جمهور منتخب آمریکا که بر ماندن شمار اندکی از نظامیان این کشور برای اطمینان از عدم حمله القاعده یا سایر گروه های تروریستی به آمریکا تاکید دارد با سوالاتی زیاد از جمله چگونگی کاهش نظامیان خارجی روبرو بوده و تاکنون سیاست دولت آینده در برابر افغانستان مشخص نشده است.

پیش از این و  به‌رغم هشدار مقامات ارشد نظامی و عدم تخصیص بودجه دفاعی از سوی کنگره برای کاهش نظامیان، «کریستقر میلر»، سرپرست وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده بود که دستور ترامپ برای کاهش نظامیان در افغانستان را اجرا خواهد کرد. 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار