نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

کره جنوبی: تهران خواستار پرداخت بدهی خود به سازمان ملل از محل پول های بلوکه شده است

کره جنوبی: تهران خواستار پرداخت بدهی خود به سازمان ملل از محل پول های بلوکه شده است یک رسانه کره جنوبی روایتی از مذاکرات میان تهران و سئول درباره پول‌های بلوکه‌شده ایران مطرح کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر یک رسانه کره جنوبی دوشنبه مدعی شد تهران از سئول خواسته بدهی معوقه‌اش به سازمان ملل متحد از محل پول‌های بلوکه‌شده این کشور پرداخت شود. 

وبگاه شبکه رادیویی KBS نوشت کره جنوبی درخواستی از ایران دریافت کرده مبنی بر اینکه این کشور قصد دارد بدهی معوقه‌اش به سازمان ملل را از محل چندین میلیارد دلار دارایی مسدود شده‌اش در دو بانک کره جنوبی پرداخت کند. 

یک منبع در وزارت خارجه کره جنوبی طرح این درخواست از سوی ایران را تأیید کرده و گفته این وزارتخانه در حال رایزنی با سایر وزارتخانه‌ها و نهادها در خصوص این مسئله است. سئول همچنین به منظور بررسی امکان‌پذیر بودن درخواست ایران آن را با سازمان ملل هم در میان گذاشته است. 

این در حالی است که «آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد دوشنبه گفت هفت کشور از جمله ایران به دلیل عدم پرداخت حق عضویت خود حق رأی خود در مجمع عمومی این سازمان را از دست داده‌اند. 

ماه پیش اتاق بازرگانی ایران، رقم این پول که در دو بانک کره جنوبی نگهداری می‌شوند را ۸ میلیارد و ۵۰۰ هزار دلار اعلام کرده بود.

مقام‌های ایران پیشتر گفته‌اند سئول علاوه بر خودداری از آزادسازی این منابع مالی بابت نگهداری آنها پول هم مطالبه کرده است.

«عبدالناصر همتی»، رئیس بانک مرکزی ایران چند روز پیش در دیدار با «چوی جونگ کان»، قائم مقام وزیر امور خارجه کره جنوبی گفت: «بانک‌های کشور کره‌ جنوبی سال‌هاست منابع ما را در این کشور متوقف کرده‌اند و موضوع را تعیین تکلیف نمی‌کنند و حتی به سپرده ما سود نیز تعلق نگرفته است.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار