قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

کره جنوبی: تهران خواستار پرداخت بدهی خود به سازمان ملل از محل پول های بلوکه شده است

یک رسانه کره جنوبی روایتی از مذاکرات میان تهران و سئول درباره پول‌های بلوکه‌شده ایران مطرح کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر یک رسانه کره جنوبی دوشنبه مدعی شد تهران از سئول خواسته بدهی معوقه‌اش به سازمان ملل متحد از محل پول‌های بلوکه‌شده این کشور پرداخت شود. 

وبگاه شبکه رادیویی KBS نوشت کره جنوبی درخواستی از ایران دریافت کرده مبنی بر اینکه این کشور قصد دارد بدهی معوقه‌اش به سازمان ملل را از محل چندین میلیارد دلار دارایی مسدود شده‌اش در دو بانک کره جنوبی پرداخت کند. 

یک منبع در وزارت خارجه کره جنوبی طرح این درخواست از سوی ایران را تأیید کرده و گفته این وزارتخانه در حال رایزنی با سایر وزارتخانه‌ها و نهادها در خصوص این مسئله است. سئول همچنین به منظور بررسی امکان‌پذیر بودن درخواست ایران آن را با سازمان ملل هم در میان گذاشته است. 

این در حالی است که «آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد دوشنبه گفت هفت کشور از جمله ایران به دلیل عدم پرداخت حق عضویت خود حق رأی خود در مجمع عمومی این سازمان را از دست داده‌اند. 

ماه پیش اتاق بازرگانی ایران، رقم این پول که در دو بانک کره جنوبی نگهداری می‌شوند را ۸ میلیارد و ۵۰۰ هزار دلار اعلام کرده بود.

مقام‌های ایران پیشتر گفته‌اند سئول علاوه بر خودداری از آزادسازی این منابع مالی بابت نگهداری آنها پول هم مطالبه کرده است.

«عبدالناصر همتی»، رئیس بانک مرکزی ایران چند روز پیش در دیدار با «چوی جونگ کان»، قائم مقام وزیر امور خارجه کره جنوبی گفت: «بانک‌های کشور کره‌ جنوبی سال‌هاست منابع ما را در این کشور متوقف کرده‌اند و موضوع را تعیین تکلیف نمی‌کنند و حتی به سپرده ما سود نیز تعلق نگرفته است.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار