دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

حمله بحرین به برنامه موشکی ایران از تریبون اتحادیه عرب

معاون نخست وزیر بحرین در سی‌امین نشست سران اتحادیه عرب به میزبانی تونس، ادعاهای تکراری و بی‌اساس علیه ایران را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۶۱۴
به گزارش  راهبرد معاصر ، رئیس هیأت بحرینی مشارکت کننده در سی‌اُمین اجلاس سران اتحادیه عرب یکشنبه (۱۱ فروردین) اتهام‌های همیشگی منامه علیه ایران را تکرار کرد.

«محمد بن مبارک آل خلیفه»، معاون نخست‌وزیر بحرین که در رأس هیأتی سیاسی در این اجلاس شرکت داشت، در اظهارات ضد ایرانی مدعی شد که تهران در امور کشورهای عربی دخالت می‌کند.

این مقام بحرینی ادعا کرد که ایران با حمایت از جنبش انصارالله یمن مانع از دست‌یابی به توافق و راه حلی برای برون‌رفت از بحران این کشور می‌شود. بر اساس ادعای او، این جنبش همه توافق‌ها در یمن از جمله توافق استکهلم سوئد را نقض می‌کند.

بن‌مبارک در ادامه ادعاهای خود، ایران را «اولین حامی تروریسم» نه تنها در منطقه  بلکه در سطح جهان خواند و مدعی شد که «ایران با توسعه موشک‌های بالستیک خود، قوانین بین‌الملل را نقض می‌کند».

او با بیان اینکه ایران به دنبال برهم زدن ثبات کشورهای منطقه از طریق «ایجاد فتنه» است، از جامعه جهانی خواست برای توقف آنچه که بحرین آن را دخالت‌های ایران در امور کشورهای عربی می‌داند، به این کشور فشار بیاورد.

به گزارش شبکه العربیه، محمد بن مبارک آل خلیفه با طرح ادعای واهی حاکمیت امارات بر جزایر سه‌گانه ایران (تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی)، گفت که منامه از این حاکمیت حمایت می‌کند.

سی‌اُمین اجلاس سران اتحادیه عرب امروز در حالی در تونس برگزار می‌شود که امیر قطر در اعتراض به اظهارات دبیر کل این اتحادیه علیه ترکیه و ایران محل اجلاس را بدون ایراد سخنرانی ترک کرده است.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده