بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ

دومین هفته افزایشی نرخ ارز

قیمت ارز صرافی ملی در هفته سوم بهمن برای دومین هفته با افزایش روبرو شد که قیمت دلار پس از رشد ۵۴۰ تومانی به رقم ۲۳ هزار و ۷۵۰ تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 05
کد خبر: ۷۶۴۷۶

دومین هفته افزایشی نرخ ارزبه گزارش راهبرد معاصر قیمت دلار در صرافی ملی در هفته سوم ماه بهمن ۵۴۰ تومان افزایش یافت و با ثبت رقم ۲۳ هزار و ۷۵۰ تومان به کار خود پایان داد.

روز شنبه نرخ ارز در صرافی ملی در ابتدای روز نسبت به روز پنج شنبه اندکی افزایش یافت در ادامه فعالیت بازارها این روند تداوم یافت و قیمت دلار به رقم ۲۵ هزار و ۷۰۰ تومان و قیمت یورو به ۳۱ هزار و ۱۵۰ تومان رسید.

روز یکشنبه علی‌رغم تعطیلی بازارهای جهانی نرخ ارز در صرافی ملی حدود ۱۰۰ تومان کاهش یافت و قیمت دلار به رقم ۲۵ هزار و ۶۰۰ تومان و قیمت یورو نیز به رقم ۳۱ هزار تومان رسید.

در سومین روز هفته و با آغاز به کار بازارهای جهانی، تنها قیمت یورو در صرافی ملی تغییر کرد و با افزایش ۱۰۰ تومانی به رقم ۳۱ هزار و ۱۰۰ تومان رسید، قیمت دلار نیز در رقم ۲۵ هزار و ۶۰۰ تومان ثابت ماند.

روز سه‌شنبه نیز تنها قیمت یورو در صرافی ملی تغییر کرد و با افت ۱۰۰ تومانی مواجه شد که بر این اساس قیمت یورو به رقم ۳۱ هزار تومان رسید، همچنین قیمت دلار در رقم ۲۵ هزار و ۶۰۰ تومانثابت ماند.

روز چهارشنبه نرخ ارز در صرافی ملی در ابتدای روز ثابت ماند اما در ادامه فعالیت بازارها با نوسانات متعددی مواجه شد و سرانجام قیمت دلار به رقم ۲۵ هزار و ۵۲۰ تومان و قیمت یورو نیز به رقم ۳۰ هزار و ۸۵۰ تومان رسید.

روز پنج‌شنبه نرخ ارز در صرافی ملی با نوسان ۵۰ تومانی روبرو شد و قیمت دلار به رقم ۲۳ هزار و ۲۱۰ تومان و قیمت یورو نیز به رقم ۲۸ هزار و ۱۰۰ تومان رسید.

 

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار