وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کارشکنی سناتور «تد کروز» در مسیر بازگشت آمریکا به برجام

یک سناتور تندرو و جمهوریخواه آمریکا طرحی به سنا ارائه کرده که از تخصیص منابع مالی به دستگاههای دولتی آمریکا برای اجرای برجام جلوگیری می کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 05
کد خبر: ۷۶۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر «تد کروز»، سناتور جمهوری‌خواه از ایالت تگزاس آمریکا طرحی تنظیم کرده که در آن از تخصیص منابع مالی به دستگاه‌های دولتی آمریکا برای اجرای برجام جلوگیری می‌کند.

کروز طرح یادشده را پنجشنبه شب (به وقت آمریکا) برای افزودن به لایحه بودجه دفاعی آمریکا که در حال حاضر در مجلس سنا تحت بررسی است، ارائه کرده است.

این طرح در صورت تصویب، نزدیک به ۱۰ میلیون دلار از منابع مالی را که قرار است برای اجرای برجام در اختیار وزارتخانه‌های خزانه‌داری و خارجه قرار گیرد، به وزارت دفاع منتقل کرده تا برای آموزش و مراقبت‌های پزشکی از سگ‌های ارتش آمریکا در مناطق جنگی مورد استفاده قرار گیرد.

«واشنگتن‌فری‌بیکن»، رسانه تندرو نزدیک به نومحافظه‌کاران آمریکایی نوشت که هدف متمم پیشنهادی تد کروز آن است که از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی برای بازگشت به برجام جلوگیری شود.

گفتنی است که سناتور تد کروز که در ضدیت با ایران ید طولایی دارد، در اکتبر سال گذشته به همراه 6 سناتور آمریکایی از جمله «تام کاتن» سناتور ایالت آرکانزاس در نامه ای خطاب به ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا خواستند که «کل بخش مالی ایران» را که همچنان از طریق «سوئیفت» به سیستم بانکی جهانی متصل است، تحریم کند.

سناتورهای آمریکایی در این نامه نوشتند که ۱۴ بانک ایرانی هنوز به شبکه پیام‌رسان سوئیفت برای انجام تراکنش های مالی بدون تحریم متصل هستند.

در این نامه همچنین از ترامپ برای ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه هم تقدیر شده بود.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار