گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ادعای دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس درباره دخالت ایران در جنگ یمن

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس که به قاهره سفر کرده است پس از دیدار با وزیر خارجه مصر، ایران را به دخالت در یمن متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر «نایف الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس امروز یکشنبه در قاهره با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر دیدار کرد.

الحجرف پس از این دیدار در کنفرانس خبری مشترک با شکری تأکید کرد که مصر رکن اصلی امنیت ملی است و امنیت کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و امنیت مصر با یکدیگر مرتبط است.

وی افزود که روابط بین قاهره با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را تاریخی و مستحکم خواند و بر استمرار این هماهنگی به منظور تقویت موضع عربی در قبال تمامی قضایا تأکید کرد.

الحجرف همچنین حمایت شورای همکاری خلیج فارس از مصر برای مبارزه با تروریسم و موضع قاهره در مذاکرات مربوط به سد النهضه را مورد تأکید قرار داد.

طبق گزارش وبگاه «الیوم‌ السابع»، الحجرف درباره مسئله فلسطین نیز بر ضرورت حل این قضیه بر اساس طرح صلح عربی ، تحقق راه‌حل دو دولت در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ و تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس تأکید کرد و در عین حال احترام به حاکمیت کشورهای منطقه و عدم دخالت در امور این کشورها را ضروری خواند.

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس درباره یمن نیز به تصمیم این شورا درباره برگزاری کنفرانس بازسازی یمن به شرط آغاز روند مسالمت‌آمیز اشاره کرد و آغاز بکار دولت جدید «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی یمن در شهر عدن را ستود.

او گفت: «ما معتقدیم که ثبات یمن برای ثبات خلیج (فارس) و کشورهای عربی مهم است و لذا بر ضرورت توقف دخالت‌های ایران از طریق شبه‌نظامیان حوثی در یمن تأکید کرده و خواهان ورود به روند مسالمت‌آمیز بر اساس طرح ابتکاری شورای همکاری، مصوبات گفت‌وگوی ملی، قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت و توافق ریاض هستیم».

وزیر خارجه مصر نیز با اشاره به روابط تنگاتنگ بین مصر و شورای همکاری بر ضرورت مقابله با چالش‌های مشترک به منظور حفظ وحدت و استقلال کشورهای عربی و ممانعت از دخالت برخی قدرت‌های منطقه‌ای در امور داخلی این کشور تأکید کرد.

فارس

ارسال نظر