ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

جوزپ بورل:حل بحران یمن در گرو دستیابی به راه حل سیاسی است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد تنها راه برای حل بحران در مسأله یمن، دستیابی به راه حل سیاسی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی اعلام کرد: تنها راه برای پایان بخشیدن به آتش بس دائمی در یمن، دستیابی به یک راه حل سیاسی است.

بورل در ادامه تأکید کرد: باید به یک آتش بس دائمی در یمن دست یافت و گفتگو‌های سیاسی آغاز شود.

پیشتر دولت منصور هادی اعلام کرد: سازمان ملل و شورای امنیت می‌بایستی مسئولیت‌های خود را در قبال بحران در این کشور بر عهده گیرند.

دولت فراری یمن همچنین مدعی شد: می‌بایستی تنها به فشار برای صلحی که هیچ شروط واقعی ندارد و در حالی که حوثی‌ها جلوی تمامی تلاش‌ها را گرفته اند، اکتفا نکرد.

این در حالی است که محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد مارتین گریفیتس، فرستاده سازمان ملل متحد در امور یمن یک انگلیسی در لباس سازمان ملل است.

بر اساس این گزارش، مارتین گریفیتس، سخنگوی سازمان ملل در حساب توییتری خود این سخنان را در پاسخ به آنچه به ابراز نگرانی گریفیتس، در قبال آنچه به ادعا از سر گیری اقدامات خصمانه در شرق یمن خوانده شده، بیان کرد.

محمد عبدالسلام در پاسخ به این ادعا گفته بود: همچنانکه منطق سفیر انگلیس است، گریفیتس اقدام افرادی را که از ملت شان دفاع می‌کنند را خصمانه خواند؛ مسأله‌ای فرستاده این کشور (انگلیس) را در لباس سازمان ملل قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار