مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری

کودک آزاری در فضای مجازی

روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی اعلام کرد: ‌متعاقب انتشار تصاویر متأثر‌کننده یک مورد کودک‌آزاری در فضای مجازی، دومین متهم کودک‌آزاری در شهرستان نیشابور دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی اعلام کرد: ‌متعاقب انتشار تصاویر متأثر‌کننده یک مورد کودک‌آزاری در فضای مجازی، دومین متهم کودک‌آزاری در شهرستان نیشابور دستگیر شد.

براساس این گزارش، متهمین به جرم خود اقرار کرده و پرونده به دلیل کودک آزاری و تهیه و انتشار تصاویر کودک آزاری منتهی به جریحه‌دار کردن احساسات عمومی در جریان رسیدگی قرار دارد.‌
‌رئیس‌ اداره بهزیستی نیشابور نیز در خصوص ماجرای کودک آزاری منتشر شده در فضای مجازی اظهار داشت: طی تماس یکی از خبرنگاران مستقر در شهرستان در جریان انتشار یک کلیپ کودک آزاری قرار گرفتیم که لهجه شخص کودک آزار مشخص می کرد مربوط به نیشابور است،در همان لحظات اولیه موضوع به دادستانی انعکاس یافت و همچنین پلیس فتا در جریان قرار گرفت.

علی صدر ادامه داد: در کمتر از یک ساعت رئیس پلیس فتا در تماس با بهزیستی نیشابور اطلاع داد کودک آزار شناسایی، بازداشت و تحت بازجویی است.

رئیس اداره بهزیستی نیشابور افزود: تحقیقات نشان می دهد فیلم مربوط به یک سال قبل است که با مفقود شدن گوشی کودک آزار، شخصی که گوشی را پیدا کرده اقدام به انتشار فیلم کرده است. کودک آزار پسر عمه کودک 11 ساله بوده که کودک در مغازه آپاراتی‌اش، شاگردی می‌کرده و به علت دیر رسیدن به سر کار مورد آزار قرار گرفته است.

صدر افزود: همکاران اورژانس اجتماعی و اداره بهزیستی شهرستان نیشابور پس از اطلاع از کودک آزاری وارد عمل شدند و طی مصاحبه با خانواده و کودک مشخص شد مادر کودک خانه دار و پدرش کارگر روز مزد است و هم اکنون کودک مشکل خاصی از لحاظ روحی و روانی ندارد و تحت مراقبت خانواده اش قرار دارد.

‌صدر در پایان از اقدام به موقع و در لحظه پلیس فتای شهرستان نیشابور تقدیر و تشکر کرد.

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: کودک آزاری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار