اعتصابات گسترده کارگری در آمریکا برای افزایش حداقل دستمزد-راهبرد معاصر
جهاد اسلامی شهادت شماری از اعضای خود در دمشق را تایید کرد آمریکا ۲۶ فرد و نهاد را به بهانه ارتباط با ایران و انصارالله یمن تحریم کرد تکذیب شایعه ترور لاریجانی در حملات امروز اسرائیل به دمشق لاریجانی در دیدار با بشار اسد: سوریه نقش محوری در منطقه دارد/ تأکید رئیس‌جمهور سوریه بر پایان جنگ غزه گروسی: این دیدار بخش مهمی از سفر من به تهران بود + جزئیات مشاور ارشد رهبر انقلاب پس از رایزنی با مقامات سوریه به لبنان می‌رود ادعای اصابت موشک به نزدیکی محل جلسه لاریجانی و مقام سوری لاریجانی با بشار اسد دیدار کرد دیدار علی لاریجانی با رییس مجلس سوریه جزییات دیدار عراقچی و گروسی| همکاری‌های هسته‌ای محور گفتگو‌ها ببینید/ نمایش قدرت جنگنده سوخو ۵۷ در رویداد هوایی ژو‌های چین لاوروف: پیروزی ترامپ رویکرد آمریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی و گروسی گفتگوی مهمی داشتند؛ ایران هیچ‌گاه مسیر تقابل را انتخاب نکرده است گروسی: با برداشتن گام‌های عملیاتی می‌توانیم به دولت جدید آمریکا نشان بدهیم که قادریم در مسائل هسته‌ای به راه‌حل برسیم رئیس سازمان انرژی اتمی: هرگونه قطعنامه شورای حکام با پاسخ فوری ایران روبرو خواهد شد

اعتصابات گسترده کارگری در آمریکا برای افزایش حداقل دستمزد

کارگران آمریکایی در پانزده شهر با دست زدن به اعتصاب، خواستار افزایش حداقل دستمزد خود شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر کارگران در پانزده شهر آمریکا دست به اعتصاب زده و افزایش حداقل دستمزد را خواستار شدند.

به نوشته روزنامه «گاردین»، کارگران رستوران‌های زنجیره‌ای در کنار پرستاران و کارکنان مراکز نگهداری افراد سالمند و ناتوان، این اعتصابات را به راه انداخته‌اند.

مبارزه برای رساندن حداقل دستمزد کارگری در آمریکا به ۱۵ دلار در ساعت، از سال ۲۰۱۲ تا کنون ادامه دارد اما راه به جایی نبرده است.

اکنون با افزایش فشار بر قشر کارگر آمریکا در پی شیوع گسترده شیوع ویروس کرونا، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفته قصد دارد این خواسته کارگران را عملی کند.

مجلس نمایندگان آمریکا نیز قصد دارد رساندن حداقل دستمزد کارگران آمریکایی به ۱۵ دلار را در سال ۲۰۲۵ عملی کرده و آن را در بسته کمک مالی جبران صدمات ناشی از شیوع ویروس کرونا در آمریکا بگنجاند.

پیش از این نیز شمار زیادی از کارگران آمریکایی برای دستیابی به مرخصی باحقوق (استعلاجی) در صورت ابتلا به ویروس کرونا اعتصاب کرده بودند.

در حال حاضر کشور آمریکا با بیش از ۲۸ میلیون مورد ابتلا و نزدیک به پانصد هزار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، به بزرگترین مرکز جولان این بیماری در جهان تبدیل شده است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار