شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

مک‌کنزی: خطر انتقام ایران بابت شهادت سردار سلیمانی هنوز وجود دارد

فرمانده نیروهای تروریست آمریکا در منطقه با تاکید بر خطر انتقام گیری ایران بابت شهادت سردار سلیمانی گفت، باتوجه به اقدام آمریکا در بازگشت به برجام، ایران باید از هرگونه اقدام تحریک آمیز خودداری کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر  فرمانده  نیروهای آمریکایی مستقر در غرب آسیا (سنتکام) با تکرار برخی ادعاهای بی‌اساس به یک رسانه غربی گفت، ایران باید از هرگونه اقدام تحریک  آمیز خودداری کند، زیرا واشنگتن تلاش‌های خود را برای نجات توافق هسته ای 2015 با تهران افزایش داده است.

«ژنرال کنث مک کنزی» روز یکشنبه هنگام بازدید از عمان در مصاحبه با «خبرگزاری فرانسه» گفت: «فکر می‌کنم این زمان خوبی برای همه باشد که بتوانند هوشیارانه و محتاطانه رفتار کنند و ببینند چه اتفاقی می‌افتد. عمیقا بر این باورم که  برای هرگونه احتمالی آماده خواهیم بود.»

این ژنرال آمریکایی در این مصاحبه به خروج دولت قبلی آمریکا از برجام، نقض قوانین بین‌المللی، عهد شکنی و اعمال تحریم علیه  مردم ایران هیچ اشاره‌ای نکرد.

ژنرال مک‌کنزی  در ادامه این مصاحبه گفت: «فکر می‌کنم آنها دوست دارند به عنوان یک عضو مسئول و یک عضو پایدار در منطقه شناخته شوند.»

آمریکا مدعی است که ایران با پشتیبانی مالی و نظامی از گروه های شبه نظامی، به ویژه در عراق، لبنان و یمن حمایت  می‌کند.

این فرمانده ارشد آمریکایی با ترس از انتقام ایران از آمریکا بابت سردار «قاسم سلیمانی» که در حمله تروریستی آمریکا به بغداد سال گذشته به شهادت رسید، گفت: «فکر می‌کنم هنوز این خطر وجود دارد که آنها به عنوان یک اقدام عملی چنین کاری را مد نظر داشته باشند. نگاه کنید، ما به طور مداوم محفاظت از نیروی خود را در منطقه ارزیابی می‌کنیم. ما به شدت به این مسئله نگاه می‌کنیم. بنابراین اطمینان دارم که برای همه چیز آماده هستیم.»

مک‌کنزی در خاتمه  افزود: «من یک ژنرال پیر دریایی هستم. بارها و بارها خطر در بسیاری از نقاط برای من وجود داشته است. اطمینان دارم که اقدامات خوبی برای محافظت از نیروها انجام داده ایم.»

عمان، متحد آمریکاست و ایالات متحده چندین پایگاه هوایی در این کشور دارد و نیروی دریایی این کشور از امکانات دریایی عمان استفاده می‌کند.  

آمریکا و دولت عمان سال 2019 توافق کردند تا ناوهای هواپیمابر آمریکا امکان دسترسی به بنادر این کشور را داشته باشند. اینک بندر «الدقم» دومین پایگاه ناوگان پنچم دریایی ایلات متحده در منطقه محسوب می شود. باتوجه به دور بودن این پایگاه دریایی از خلیج فارس و اینکه نیاز به عبور از تنگه هرمز محل استقرار نیروهای ایرانی نیست، پایگاه دریایی الدقم در عمان خطرات کمتری را برای قوای آمریکایی در بردارد. انگلیس نیز تاسیسات دریایی قابل توجهی در عمان دارد.

فرمانده تروریست‌های آمریکا حاضر در خاورمیانه در دیدار با مقامات ارشد عمان در «مسقط» پایتخت این کشور بر تقویت راه‌های همکاری امنیتی بین ایالات متحده و عمان تاکید کرد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار