هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

دولت جدید آمریکا برای احیای داعش تلاش می‌کند

دولت جدید آمریکا برای احیای داعش تلاش می‌کند یک تحلیلگر لبنانی با اشاره به تحرکات اخیر ایالات متحده آمریکا در سوریه و عراق، تأکید کرد: دولتِ جدید آمریکا برای احیای داعش در منطقه تلاش می کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر «ناصر قندیل» تحلیلگر برجسته لبنانی امروز پنجشنبه سخنانی را در خصوص تحرکات مشکوک ایالات متحده آمریکا در سوریه و عراق مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا در حال حاضر برای احیای داعش در سوریه و عراق تلاش می‌کند. هدف اصلی آمریکایی‌ها از این اقدام، تداوم حضور نظامی خود در منطقه است.

قندیل همچنین یادآور شد: در واقع، دولت جدید ایالات متحده آمریکا تلاش می‌کند تا از رهگذر فعالسازی مجدد تروریسم در سوریه و عراق، بهانه لازم برای تداوم حضور نظامی خود در این کشور را داشته باشد.

این تحلیلگر لبنانی افزود: در این میان، برخی کشورهای منطقه نیز به آمریکایی‌ها برای احیای داعش در منطقه به ویژه در سوریه و عراق کمک می‌کنند. در حقیقت، مبارزه با تروریسم، توجیه آمریکا و متحدان آن برای بقا در منطقه است.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار