دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دولت جدید آمریکا برای احیای داعش تلاش می‌کند

یک تحلیلگر لبنانی با اشاره به تحرکات اخیر ایالات متحده آمریکا در سوریه و عراق، تأکید کرد: دولتِ جدید آمریکا برای احیای داعش در منطقه تلاش می کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر «ناصر قندیل» تحلیلگر برجسته لبنانی امروز پنجشنبه سخنانی را در خصوص تحرکات مشکوک ایالات متحده آمریکا در سوریه و عراق مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا در حال حاضر برای احیای داعش در سوریه و عراق تلاش می‌کند. هدف اصلی آمریکایی‌ها از این اقدام، تداوم حضور نظامی خود در منطقه است.

قندیل همچنین یادآور شد: در واقع، دولت جدید ایالات متحده آمریکا تلاش می‌کند تا از رهگذر فعالسازی مجدد تروریسم در سوریه و عراق، بهانه لازم برای تداوم حضور نظامی خود در این کشور را داشته باشد.

این تحلیلگر لبنانی افزود: در این میان، برخی کشورهای منطقه نیز به آمریکایی‌ها برای احیای داعش در منطقه به ویژه در سوریه و عراق کمک می‌کنند. در حقیقت، مبارزه با تروریسم، توجیه آمریکا و متحدان آن برای بقا در منطقه است.

 

مهر

ارسال نظر