نامه خاتمی و تداوم بلاتکلیفی سیاسی-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت
کاظم انبارلویی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با راهبرد معاصر تشریح کرد:

نامه خاتمی و تداوم بلاتکلیفی سیاسی

کارشناس مسائل سیاسی در خصوص وضعیت سیاسی خاتمی گفت: رفتار سیاسی آقای خاتمی از سال88 نشان می دهد وی تکلیف خود را با این سه محور مشخص نکره است. جریان اصلاحات در فتنه 88 جریان جمهوریت نظام و رای مردم را به رسمیت نشناخت و با اردو کشی خیابانی دشمن را به براندازی نرم و اعمال تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران دعوت کرد.
کاظم انبارلویی، کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۱۹

نامه خاتمی و تداوم بلاتکلیفی سیاسی

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ در کشاکش مسائل و بحران هایی که با دشمنان بزرگ ملت ایران در دهه های گذشته بخصوص بعد از فتنه 88 داشته ایم جریانی به نام اصلاحات آن طرف گود یعنی در کنار مردم نبوده اند، هر چند خود را در کنار جمهوری اسلامی می دانند اما در عمل نشان داده اند که جمهوری اسلامی سکوی پرتاب آنها برای رسیدن به مقاصد سیاسی و اقتصادی است چرا که عملکرد دولت منتخب آنها در هشت سال گذشته نشان می دهد رفاه و آرامش مردم محلی از اعتنا نداشته است، لذا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری تحرکات اصلاح طلبان که سعی می کنند خود را دغدغه مند مردم نشان دهند مشخص کننده نوع نگاه ابزاری آنها به مردم است. محمد کاظم انبارلویی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی و رسانه در این گفت و گو پیرامون نامه محمد خاتمی و مواضع رهبر اصلاحات با ما مطالبی را در میان گذاشته است.

 

محمد کاظم انبارلویی کارشناس مسائل سیاسی در واکنش به نامه رئیس دولت اصلاحات به مقام معظم رهبری در آستانه انتخابات ریاست جمهوری گفت: با توجه به اینکه اطلاعاتی از محتوای نامه آقای خاتمی منتشر شده و از آن مطلع نیستم دراین باره نمی توان به صورت شفاف اظهار نظر کرد اما مواردی که در مورد آقای خاتمی بسیار مهم است بحث های اساسی است که آقای خاتمی باید آن را پاسخگوی این موارد باشد.

 

وی در این باره توضیح داد: اگر آقای خاتمی مایل است در سپهر سیاست ایران نقش بازی کند، لازم است تا در چند مورد تکلیف خود را مشخص کند. به عبارت بهتر آقای خاتمی باید تکلیف خود را با نظام مقدس جمهوری اسلامی که امام راحل دراین باره فرمودند: دفاع و صیانت از نظام از اوجب واجبات است روشن کند. مساله دیگر موضوع قانون اساسی است که میثاق ملت ایران است، ضمن اینکه آقای خاتمی باید تکلیف خود را با دشمنان قسم خورده نظام مشخص کند.

 

انبارلویی دراین باره تصریح نمود: رفتار سیاسی آقای خاتمی از سال88 نشان می دهد وی تکلیف خود را با این سه محور مشخص نکره است. جریان اصلاحات در فتنه 88 جریان جمهوریت نظام و رای مردم را به رسمیت نشناخت و با اردوکشی خیابانی دشمن را به براندازی نرم و اعمال تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران دعوت کرد.

 

وی در خصوص تلاش های نمایندگان اصلاحات و فتنه سبز برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران در سال 88 گفت: بعد از وقایع فتنه سال 88 نمایندگان فتنه سبز با گفت وگو و رایزنی با پارلمان اروپا و کنگره آمریکا خواستار تشدید تحریم ها برای سقوط دولت و نظام جمهوری اسلامی شدند، مسائلی که اسناد آنها مشخص ودر دسترس است، در حالی که متاسفانه آقای خاتمی هیچ تلاشی برای فرونشاندن آتش فتنه انجام ندادند و سکوت را به جای موضع گیری مشخص خود برگزیدند و نسبت خود را با نظام و انقلاب مشخص نکردند.

 

وی دراین باره توضیح داد: در شرایطی که منافقین، سلطنت طلبان بهایی ها و ضدانقلاب در خیابان های تهران شعار می دادند که"انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است" اصلاح طلبان وفاداری خود را به اصل نظام ابراز نکردند، بیانیه و اطلاعیه ای درباره وفاداری به اصل نظام صادر نکردند و از سران فتنه آقایان موسوی و کروبی فاصله و تبری نجستند که در راس فتنه قرار داشتند، بنابراین تا زمانی که این موضوع ابهام دارد هر گونه تحرک سیاسی آنها به مثابه تحرک اپوزیسیونی به شمار می رود.

 

کارشناس مسائل سیاسی این موضوع را اینگونه تبیین کرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر دارای دو اپوزیسیون است یکی مخالفان فشل و بی آبرو که شامل ضد انقلاب، منافقین و سلطنت طلبان می شوند و اپوزیسیونی به نام یاران امام که در واقع باید از امام (ره)، نظام و قانون اساسی و جمهوریت نظام دفاع می کردند اما در تمام مدت زمانی که فتنه در خیابان های تهران جریان داشت آتش بیار فتنه بودند، لذا امیدواریم اصل نامه آقای خاتمی منتشر شود تا مشخص شود که آیا وی همچنان مسیر سالهای گذشته را دنبال می کند یا اینکه تلاش می کند تا در مسیر جدیدی که اقتدار و حفظ منافع ملی در آن برجسته است قدم بگذارد.

 

محمد کاظم انبارلویی در پایان خاطر نشان کرد: به هر حال ملت ایران تحت تهاجم استکبار جهانی به رهبری آمریکا وشرارت کشورهای انگلیس، آلمان و فرانسه هستند، کشورهایی که با تحریم های ظالمانه سرمایه ها و منابع مالی ما را بلوکه کرده و موجب قطع شدن ارتباطات اقتصادی و بانکی ما با دنیا شده اند، مسائل مهمی که به اقتصاد و معیشت مردم مرتبط است لذا آقای خاتمی و جریان اصلاحات در این موارد مهم به صورت شفاف و صریح باید مواضع خود را نسبت به مواضع و راهبردهای دشمن نشان دهد و به صورت علنی مشخص کند که طرف ملت است یا دشمن؟ در غیر این صورت پرداختن به محتوی نامه امر بیهوده ای است.

 

 

ارسال نظر