«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

نگرانی تل‌آویو از فشارهای جدید آمریکا بر عربستان به دلیل پرونده خاشقجی

نگرانی تل‌آویو از فشارهای جدید آمریکا بر عربستان به دلیل پرونده خاشقجی یک روزنامه اسرائیلی نوشت، با افشای گزارش قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار عربستانی در ساختمان کنسولگری این کشور در استانبول، مسؤولان تل‌آویو از بابت فشارهای بیشتری که احتمالا دولت آمریکا بر عربستان اعمال کند، نگران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اسرائیلی اورشلیم پست در گزارش خود به نقل از منابعی "عالی رتبه" در تل‌آویو نوشت، نگرانی مسؤولان تل‌آویو از این بابت است که این فشارها احتمالا باعث تقویت موضع ایران و بر هم خوردن همگرایی به وجود آمده در روابط ریاض-تل‌آویو شوند.

 

اورشلیم پست در ادامه با اشاره به قصد دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا برای بازگشت به توافق هسته‌ای که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق این کشور در سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، نوشت، موضعگیری‌های اخیر آمریکا در مورد ریاض، موجب تضعیف ائتلاف منطقه‌ای علیه ایران در شرایطی می‌شود که به نظر می‌رسد آمریکا کمترین آمادگی را برای مقابله با ایران دارد.

 

در ادامه گزارش یاد شده آمده است، رژیم صهیونیستی این مطلب اعلام شده از طرف دولت بایدن را که "تا تهران به تعهدات خود در توافق هسته‌ای عمل نکند، تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد"، با احتیاط زیر نظر دارد.

 

اورشلیم پست در ادامه نوشت که روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر بسیار تنگاتنگ و مستحکم بوده تا حدی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم مخفیانه در عربستان با محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور دیدار کرد.

 

این روزنامه در پایان نیز نوشت: عربستان بدون کمک آمریکا هرگز برای ارتباط با اسرائیل که روابط خود را با برخی کشورهای عربی و در راس آنها امارات تقویت کرده، علاقه‌ای نخواهد داشت و عربستانی‌ها و اسرائیلی‌ها با هدف مقابله با دشمن مشترکشان یعنی "ایران" به روابط خود ادامه خواهند داد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار