اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

عرضه مرغ به قیمت ۳۲ هزار تومان گرانفروشی است

نایب رییس کانون سراسری مرغداران گوشتی با بیان اینکه عرضه مرغ به قیمت ۳۲ هزار تومان گرانفروشی است، گفت:دستگاه های نظارتی با گرانفروشان قاطعانه برخورد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر حبیب اسدالله نژاد با اشاره به اینکه قیمت مرغ در واحدهای مرغداری و عرضه عمده افزایش نداشته است، عرضه این کالا را به قیمت ۳۲ هزار تومان گران فروشی و سودجویی خواند و از دستگاه‌های نظارتی خواست با گران فروشان قاطعانه برخورد کنند.

وی با اشاره به اینکه ستاد تنظیم بازار درخواست ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی برای بهمن ماه را داشته است، اضافه کرد: اگر این میزان جوجه‌ریزی انجام شده باشد، با توجه به نیاز کشور نباید کمبودی در حوزه تأمین مرغ وجود داشته باشد و مرغداران گوشتی وظیفه خود را در راستای سیاست‌های برنامه ریزی تولید به شرط تولید جوجه مطابق با سیاست ابلاغی انجام می‌دهند

اسدالله نژاد قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده را در صورت تأمین صد درصد نهاده به شکلی که در حال حاضر انجام می‌شود حدود ۱۶ هزار تومان و مرغ گرم آماده طبخ را ۲۳ هزار تومان اعلام کرد و گفت: متأسفانه طی هفته‌های اخیر تقاضای کاذب در بازار افزایش داشته و مردم خیلی بیشتر از نیازشان مرغ خریداری می‌کنند.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه بسیاری از واحدها نیز اقدام به عرضه مرغ به صورت قطعه بندی کرده‌اند، گفت: این مسئله نیز باعث افزایش قیمت شده؛ به خاطر اینکه حاشیه سود این واحدها بسیار بالاست و گاهی مرغ دولتی هم وارد این چرخه می‌شود.

این فعال بخش خصوصی همچنین با بیان اینکه از دیگر دلایل افزایش قیمت مرغ عرضه آن به دو نرخ آزاد و دولتی است، ادامه داد: این مسئله باعث افزایش سود جویی هم در توزیع پس از کشتار و هم در توزیع صنفی شده است ضمن اینکه نظارتی بر روند عرضه مرغ به واحدهای صنفی و از واحدهای صنفی به مصرف کننده وجود ندارد و این مسئله نیز چالش‌های زیادی را به وجود آورده است.

اسدالله نژاد متوسط قیمت آزاد مرغ را در بازار حدود ۱۸,۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به قیمت مرغ زنده قیمت مرغ گرم در بازار غیر دولتی هم نباید بیش از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان باشد.

اقتصاد آنلاین

ارسال نظر