گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

ابراز تاسف فرانسه از مخالفت ایران برای نشست با طرف‌های برجام

ابراز تاسف فرانسه از مخالفت ایران برای نشست با طرف‌های برجام فرانسه از مخالفت ایران برای شرکت در نشست با طرف‌های برجام ابراز تأسف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری رویترز، فرانسه از مخالفت ایران با شرکت در نشستی با طرف‌های توافق هسته‌ای و به خصوص آمریکا ابراز تأسف کرد.

پیشتر شبکه الجزیره در خبری از دستیابی به پیش نویس قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی خبر داده و اعلام کرده بود در این پیش نویس بر نقش آژانس در تحقق پایبندی‌های ایران تأکید شده است.

بر اساس این گزارش، در پیش نویس قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی از تصمیم ایران برای توقف پروتکل الحاقی ابراز نگرانی شده بود.
پیش نویس قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین از ایران می‌خواهد تا به درخواست آژانس برای توافق پادمان بدون هیچ تأخیری پاسخ گوید. این پیش نویس همچنین بیان می‌دارد: بدون اجرای پروتکل الحاقی، ما نمی‌توانیم از مسالمت آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران اطمینان یابیم.

پیش نویس قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین ابراز می‌دارد: بدون پروتکل الحاقی، نمی‌توان به مسالمت آمیز بودن مواد هسته‌ای ایران اطمینان یافت. ما از تصمیم ایران برای جلوگیری از بازراسان آژانس از اطمینان از اجرای بند‌های توافق هسته‌ای نگرتان هستیم.
در پیش نویس فطعنامه آژانس بسن المللی انرژی اتمی همچنین آمده است: از ایران می‌خواهیم تا بند‌های پروتکل الحاقی را فورا اجرا کند.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار