عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

رد لایحه حق رأی زندانیان در کنگره آمریکا

نمایندگان کنگره آمریکا با اکثریت قاطع، لایحه‌ دادن حق رأی به زندانیان این کشور را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 03
کد خبر: ۷۹۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر لایحه مربوط به دادن حق رأی به زندانیان آمریکایی، روز سه‌شنبه به وقت محلی با اکثریت قاطع از سوی کنگره این کشور رد شد.

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، اعضای مجلس نمایندگان آمریکا با ۳۲۸ رأی مخالف در برابر ۹۷ رأی موافق، متمم پیشنهادی «کوری بوش» نماینده حزب دموکرات را رد کردند.

در این بین، تمامی ۲۰۹ نماینده جمهوری‌خواه حاضر در مجلس نمایندگان و ۱۱۹ نماینده دموکرات با شرکت کردن زندانیان در انتخابات فدرال آمریکا مخالفت کردند.

کوری بوش پس از شکست این پیشنهاد در حساب توئیتری خود «ظلم در حق زندانیان و محروم کردن آن‌ها از حق رأی» را محکوم کرد و آن را نژادپرستانه دانست.

«رشیده طلیب» دیگر نماینده دموکرات حامی این متمم نیز در پیامی توئیتری نوشت: «محروم کردن زندانیان از حق رأی، به‌ویژه سیاه پوستان، مستقیماً با گذشته نژادپرستانه کشورمان و تاریخ برده‌داری مرتبط است».

او در ادامه نوشت: «نمی‌توانیم انسان بودن افراد زندانی را انکار کنیم و جوامع را از شنیدن صدا، قدرت و انسانیت آن‌ها محروم کنیم».

متمم فوق قرار بود تحت قانون‌گذاری جدید آمریکا تحت عنوان قانون «برای مردم» تصویب شود. تقریباً تمامی دموکرات‌های مجلس نمایندگان حامی تصویب این قانون هستند اما جمهوری‌خواهان شدیداً با آن مخالف هستند.

این قانون پس از جنجال‌ها و حواشی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری آبان امسال مطرح شد و هدف آن تقویت امنیت و صحت انتخابات و اصلاح قوانین مخارج سیاسی در انتخابات است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده