بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

کمالوندی: به جای توسل به اعمال فشار تعهدات تان را اجرا کنید

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به عقب نشینی یه کشور اروپایی از صدور قطعنامه درباره ایران در شورای حکام گفت: در شرایطی که آمریکا و سه کشور اروپایی تعهدات خود را بجا نیاورده اند توسل به شیوه های فشار مانند قطعنامه هیچ نتیجه ای جز ویران کردن باقیمانده برجام نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 04
کد خبر: ۷۹۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر بهروز کمالوندی در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه از قرار معلوم با وجود سر و صدای زیاد یکی دو روز گذشته در رابطه با احتمال صدور قطعنامه در شورای حکام، سه کشور اروپایی آلمان فرانسه و انگلیس درخواست خود برای صدور قطعنامه را پس گرفته اند؟ گفت: ما همواره گفته ایم که ایران فشار و تهدید را نمی پذیرد آن هم در شرایطی که بیشترین همکاری ها را تا کنون با آژانس داشته ایم. مشخص است که طرح و بحث قطعنامه از اول بی راهه و غلط بود.

وی تصریح کرد: اقدامات کاهش تعهدات ایران و مصوبه و قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران در حقیقت تبعات نقض آشکار تعهدات طرف های مقابل در برجام بوده که البته هنوز در چارچوب برجام صورت می گیرد. 

آمریکا و کشورهای اروپایی باید قبل از هرگونه صحبت در خصوص تعهدات و عملکرد ایران پاسخگوی نقض آشکار تعهدات خود و عدم تلاش جدی اروپا در لغو تحریم ها باشند. معلوم است در شرایطی که تعهدات خود را بجا نیاورده اند توسل به شیوه های فشار مانند قطعنامه هیچ نتیجه ای جز ویران کردن باقیمانده برجام نخواهد داشت.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: توصیه ما به این کشور ها عمل به تعهداتشان است. ما همواره گفته ایم اگر طرف مقابل تمامی تعهدات خود را انجام دهد ما نیز  به تعهدات خود باز خواهیم گشت.

کمالوندی گفت: همکاری های ما با آژانس در چارچوب تفاهم اخیر با تمرکز بر موضوعات پادمانی ادامه خواهد یافت و در این خصوص به رایزنی های خود با آژانس ادامه خواهیم داد.

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار