مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

شوراهای «ائتلاف» و «وحدت» به وحدت می‌رسند

غلامرضا مصباحی‌مقدم گفت: احتمال نزدیک‌شدن شورای ائتلاف به شورای وحدت زیاد است و گفت‌وگوها بین این دو مجموعه در جریان است و امیدواریم که در نهایت این دو تشکیلات به وحدت برسند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 11
کد خبر: ۸۰۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر غلامرضا مصباحی‌مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه جامعه روحانیت در انتخابات پیش رو بیش از آنکه بر فرد خاصی متمرکز باشد بر برنامه‌ها تأکید دارد، از ادامه تلاش‌ها برای به وحدت رسیدن اصولگرایان خبر داد و گفت: احتمال نزدیک‌شدن شورای ائتلاف به شورای وحدت زیاد است و گفت‌وگوها بین این دو مجموعه در جریان است و امیدواریم که در نهایت این دو تشکیلات به وحدت برسند.

 

وی که با نامه نیوز گفت‌و‌گو می‌کرد، در خصوص اینکه چه شخصی می‌تواند مورد اجماع باشد، بیان کرد: «طبیعی است فردی موردنظر خواهد بود که آمار و کارنامه خوبی در مدیریت داشته باشد و از طرفی برنامه‌های راهبردی کاملی ارائه دهد زیرا اگر چنین نباشد عملا از اداره مناسب کشور عاجز می‌شود. جامعه روحانیت می‌خواهد در انتخابات سال آینده همه معیارهای لازم را لحاظ کند تا انشالله رئیس‌جمهور آینده، فردی باشد که با برنامه‌ای منسجم به فعالیت بپردازد».

 

مصباحی‌مقدم پایان در پاسخ به این پرسش که آیا نیامدن سید ابراهیم رئیسی قطعی است یا نه، گفت: «هیچ چیز هنوز قطعی نیست و باید منتظر ماند و دید که چه پیش می‌آید».

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار