آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

گفت‌وگوی تلفنی گوترش و وزیر خارجه عُمان درباره آتش‌بس در یمن

گفت‌وگوی تلفنی گوترش و وزیر خارجه عُمان درباره آتش‌بس در یمن دبیرکل سازمان ملل متحد با وزیر خارجه عُمان تلفنی درباره تحولات یمن و تلاش برای برقراری آتش‌بس در این کشور گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه (دیروز) با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عُمان تلفنی گفت‌وگو کرد.

وزارت خارجه عُمان اعلام کرد که دو طرف تلاش‌های مربوط به توقف جنگ و عملیات‌های نظامی در یمن و روی آوردن طرفین درگیری به راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز از طریق گفت‌وگوی مستقیم را بررسی کردند.

گوترش و البوسعیدی همچنین بر حمایت از تلاش‌های فرستاده سازمان ملل و دولت آمریکا برای توقف جنگ و احیای مذاکرات سیاسی تأکید کردند.

تماس گوترش با وزیر خارجه عمان پس از آن صورت گرفت که «تیموثی لیندرکینگ» فرستاده ویژه آمریکا در امور یمن بعد از ظهر جمعه در یک نشست خبری مدعی شد که این کشور به دنبال توقف درگیری در یمن است و واشنگتن طرحی را برای آتش بس در این کشور به انصارالله ارائه کرده است.

او با بیان اینکه بدون آتش‌بس، یمن وارد درگیری و بی‌ثباتی بزرگی وارد خواهد شد، افزود: «آمریکا منتظر نشانه‌ای از پاسخ انصارالله به طرح آتش بس جدید است». لیندرکینگ گفت که تثبیت اوضاع اقتصادی در یمن و حفظ توانایی بازپرداخت بانک مرکزی اهمیت زیادی دارد.

در همین ارتباط «محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکره کننده یمن در واکنش به این طرح آمریکا، آن نقشه‌ای برای قرار دادن یمن در مرحله‌ای خطرناک‌تر است.

وی گفت: «در پیشنهاد آمریکا، بحثی از توقف محاصره و حملات علیه یمن نیست، بلکه به شکلی دور زدن واقعیت است که منجر به ازسرگیری محاصره از طریق دیپلماتیک می‌شود».

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار