روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

گفت‌وگوی تلفنی گوترش و وزیر خارجه عُمان درباره آتش‌بس در یمن

دبیرکل سازمان ملل متحد با وزیر خارجه عُمان تلفنی درباره تحولات یمن و تلاش برای برقراری آتش‌بس در این کشور گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه (دیروز) با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عُمان تلفنی گفت‌وگو کرد.

وزارت خارجه عُمان اعلام کرد که دو طرف تلاش‌های مربوط به توقف جنگ و عملیات‌های نظامی در یمن و روی آوردن طرفین درگیری به راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز از طریق گفت‌وگوی مستقیم را بررسی کردند.

گوترش و البوسعیدی همچنین بر حمایت از تلاش‌های فرستاده سازمان ملل و دولت آمریکا برای توقف جنگ و احیای مذاکرات سیاسی تأکید کردند.

تماس گوترش با وزیر خارجه عمان پس از آن صورت گرفت که «تیموثی لیندرکینگ» فرستاده ویژه آمریکا در امور یمن بعد از ظهر جمعه در یک نشست خبری مدعی شد که این کشور به دنبال توقف درگیری در یمن است و واشنگتن طرحی را برای آتش بس در این کشور به انصارالله ارائه کرده است.

او با بیان اینکه بدون آتش‌بس، یمن وارد درگیری و بی‌ثباتی بزرگی وارد خواهد شد، افزود: «آمریکا منتظر نشانه‌ای از پاسخ انصارالله به طرح آتش بس جدید است». لیندرکینگ گفت که تثبیت اوضاع اقتصادی در یمن و حفظ توانایی بازپرداخت بانک مرکزی اهمیت زیادی دارد.

در همین ارتباط «محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکره کننده یمن در واکنش به این طرح آمریکا، آن نقشه‌ای برای قرار دادن یمن در مرحله‌ای خطرناک‌تر است.

وی گفت: «در پیشنهاد آمریکا، بحثی از توقف محاصره و حملات علیه یمن نیست، بلکه به شکلی دور زدن واقعیت است که منجر به ازسرگیری محاصره از طریق دیپلماتیک می‌شود».

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار