شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

سردار سلامی: یک سال و نیم اخیر را در فضای جنگ با دشمن به سر بردیم

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دانشگاه بقیةالله بِرند جمهوری اسلامی است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی ما نباید فقط مصرف‌کننده علوم دیگران باشد، بلکه این دانشگاه باید مولد دانش هم باشد و مرز‌های دانش را به جلو ببرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۰۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در آئین تجلیل از نخبگان علمی و مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) و رونمایی از کیت‌های تشخیص سریع کرونا که در سالن همایش‌های صدرا برگزار شد، اظهار داشت: مجاهدان فداکار عرصه سلامت در سپاه در یک درخشش استثنایی در دو سال اخیر، آفرینش‌گر حماسه‌های بزرگ برای نظام و سپاه بودند؛ در واقع این شجره طیبه‌ای که با عنوان «سپاه» می‌شناسید، ریشه در واقعه عاشورا دارد.

 

وی خطاب به مدافعان سلامت گفت: سیمای جاودانه و پایداری از این امت به یادگار گذاشتید، مشعل‌های امید را در خانه‌های زیادی روشن‌کردید و قلب‌های افسرده زیادی را بهجت بخشیدید؛ این ایستادگی شما قوت قلب بود؛ چون ما در این یک سال و نیم اخیر که در فضای جنگ با دشمن به سر می‌بردیم، ثبات قدم شما قوت قلب به ما می‌بخشید؛ زیرا در شدید‌ترین بیماری عالم ایستادگی کردید؛ در حالی که عالم منتظر زانو زدن ما بود تا ما را به ناتوانی اداره جامعه متهم کند، اما در این شرایط، شما بیرق افتخار برپا کردید.

 

فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه نجات یک انسان نجات یک جامعه محسوب شود، افزود: دانشگاه بقیةالله بِرند جمهوری اسلامی است، به همین علت این دانشگاه باید متناسب با این عنوان حرکت کند؛ یعنی پیشرفته‌ترین، مولد‌ترین و پرجاذبه‌ترین دانشگاه باشد.

 

سرلشکر سلامی تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی ما نباید فقط مصرف‌کننده علوم دیگران باشد، بلکه این دانشگاه باید مولد دانش هم باشد و مرز‌های دانش را به جلو ببرد؛ زیرا دانش پزشکی به لحظه در حال تغییر و نو شدن است؛ امروز درمان‌های ماکروسکوپی به میکروسکوپی در حال تغییر وضعیت دادن است؛ لذا در این رابطه باید جلودار باشیم.

 

وی ادامه داد: برای پیشرفت هر آنچه نیاز است، اعم از انواع ابزار و تکنیک‌های بشر و حتی نبوغ را باید بکار بگیریم؛ اینجا باید میدان‌دار پیشرفت‌های جدید باشد و سکون معنی ندارد؛ در اینجا هزینه کردن اصراف نیست؛ زیرا بیمارستان بقیةالله امید مردم محسوب می‌شود و به نقطه جاذبه تبدیل شده است.

 

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: اینکه امروز در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارید، بسیار ارزشمند و مهم است؛ چون این ایستادگی شما از حضور ما در خط مقدم جبهه‌ها خطرناک‌تر است؛ موفقیت شما در جبهه مقابله با کرونا به واسطه انسان‌های ارزشمندی است که در بیمارستان بقیةالله فعالیت می‌کنند؛ پس باید قدر این انسان‌ها را دانست و از آن‌ها محافظت کرد./ فارس

 

ارسال نظر