زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

حملات گسترده یمن به عمق عربستان سعودی

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات گسترده نیروهای این کشور در عمق عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 19
کد خبر: ۸۱۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات گسترده نیروهای این کشور در عمق عربستان سعودی خبر داد.

 

سریع در این بیانیه با اشاره به انجام عملیات ششم شعبان، گفت که در جریان عملیات مذکور، شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی هدف قرار گرفته است.

 

شبکه خبری المسیره به نقل از سخنگوی نیروهای مسلح یمن گزارش داد، در این عملیات، شرکت آرامکو با شش پهپاد هدف قرار گرفت که با دقت بسیار بالا به هدف اصابت کرده است.

 

وی خاطر نشان کرد: «تا زمانی که محاصره و تجاوز ادامه داشته باشد، عملیات نیروهای مسلح [یمن] نیز ادامه خواهد داشت.

 

سریع از همه شرکتهای خارجی و شهروندان عربستان سعودی خواست که از اهداف نظامی و حساس دوری کنند؛ زیرا این اماکن، «اهداف مشروع» نیروهای یمنی هستند.

 

در همین ارتباط، یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در دولت نجات ملی این کشور شامگاه پنجشنبه از عملیات تلافی‌جویانه به فرودگاهی در عربستان سعودی خبر داد.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در حساب توییتری خود با اعلام این خبر نوشت: «با عنایت الهی یگان پهپادی عملیات تهاجمی به فرودگاه بین‌المللی "ابها" انجام داد».

 

او گفت که در این عملیات یک هدف نظامی مهم با پهپاد از نوع قاصف کی ۲ هدف قرار گرفته و هدف دقیق بوده است.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در چرایی این عملیات گفت: «این حمله در چارچوب پاسخ قانونی به تشدید درگیری‌ها و تداوم محاصره یمن توسط ائتلاف متجاوز صورت گرفته است».

 

ارتش یمن پیشتر نیز این فرودگاه را که میزبان جنگنده‌های ائتلاف سعودی است، هدف قرار داده بود. عربستان سعودی از بیم حملات موشکی و پهپادی، در طول جنگ علیه یمن پرنده‌های مهاجم خود را در مراکز غیرنظامی مستقر کرده است تا یمنی‌ها را به عنوان کسانی که مناطق غیرنظامی مانند فرودگاه‌ها را هدف قرار می‌دهند، معرفی کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر