چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

دولت سعودی از وقوع آتش سوزی در پالایشگاه الریاض خبر داد

دولت سعودی از وقوع آتش سوزی در پالایشگاه الریاض خبر داد وزارت نفت عربستان سعودی حمله پهپادی ارتش یمن به پالایشگاه نفت الریاض را تأیید کرد و گفت که در این حمله این پالایشگاه دچار حریق شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 19
کد خبر: ۸۱۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ منبعی در وزارت نفت عربستان سعودی به وقوع حمله به تأسیسات نفتی این کشور در پایتخت اذعان کرد و از وقوع آتش سوزی در این تأسیسات خبر داد.

 

شبکه العربیه عربستان سعودی به نقل از این منبع گزارش داد که این کشور حمله ارتش یمن به تأسیسات شرکت ملی نفت عربستان سعودی (آرامکو) را محکوم کرده و گفته است که پالایشگاه نفتی الریاض (پایتخت) دچار حریق شده است.

 

منبع مذکور مدعی شد که نیروهای آتشنشانی موفق به کنترل آتش در این پالایشگاه شده‌اند و این حمله هیچ گونه زخمی یا فوتی نداشته است.

 

ساعتی پیش «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات گسترده نیروهای این کشور در عمق عربستان سعودی خبر داد.

 

او در این بیانیه با اشاره به انجام «عملیات ششم شعبان»، گفت که در جریان عملیات مذکور، شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی هدف قرار گرفته است.

 

شبکه خبری المسیره به نقل از سخنگوی نیروهای مسلح یمن گزارش داد، در این عملیات، شرکت آرامکو با شش پهپاد هدف قرار گرفت که با دقت بسیار بالا به هدف اصابت کرده است.

 

وی خاطر نشان کرد: «تا زمانی که محاصره و تجاوز ادامه داشته باشد، عملیات نیروهای مسلح [یمن] نیز ادامه خواهد داشت.

 

سریع از همه شرکتهای خارجی و شهروندان عربستان سعودی خواست که از اهداف نظامی و حساس دوری کنند؛ زیرا این اماکن، «اهداف مشروع» نیروهای یمنی هستند.

 

در همین ارتباط، یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در دولت نجات ملی این کشور شامگاه پنجشنبه از عملیات تلافی‌جویانه به فرودگاهی در عربستان سعودی خبر داد.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در حساب توییتری خود با اعلام این خبر نوشت: «با عنایت الهی یگان پهپادی عملیات تهاجمی به فرودگاه بین‌المللی "ابها" انجام داد».

 

او گفت که در این عملیات یک هدف نظامی مهم با پهپاد از نوع قاصف کی ۲ هدف قرار گرفته و هدف دقیق بوده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن درباره علت این عملیات گفت: «این حمله در چارچوب پاسخ قانونی به تشدید درگیری‌ها و تداوم محاصره یمن توسط ائتلاف متجاوز صورت گرفته است».

 

ارتش یمن پیشتر نیز این فرودگاه را که میزبان جنگنده‌های ائتلاف سعودی است، هدف قرار داده بود. عربستان سعودی از بیم حملات موشکی و پهپادی، در طول جنگ علیه یمن پرنده‌های مهاجم خود را در مراکز غیرنظامی مستقر کرده است تا یمنی‌ها را به عنوان کسانی که مناطق غیرنظامی مانند فرودگاه‌ها را هدف قرار می‌دهند، معرفی کند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار