انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

روسیه دیگر رابطه‌ای با اتحادیه اروپا ندارد

وزیر خارجه روسیه امروز اعلام کرد: دیگر رابطه ای با اتحادیه اروپا به عنوان یک سازمان نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه امروز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه چین در سخنانی اعلام کرد: دیگر رابطه‌ای با اتحادیه اروپا نداریم.

 

به گزارش المیادین، وزیر خارجه روسیه در این خصوص گفت: امروز دیگر رابطه ای با اتحادیه اروپا به عنوان یک سازمان نداریم؛ زیرا بروکسل زیرساخت های این روابط را نابود کرده است. قطع روابط از سوی اروپا، به این واقعیت منجر می شود که روابط با چین توسعه خواهد یافت.

 

سرگئی لاوروف در این خصوص ادامه داد: اگر اتحادیه اروپا بخواهد برای غالب شدن بر مشکلات کنونی گام بدارد، مسکو آماده هرگونه ارتباط با بروکسل برای افزایش تعاملات فیمابین خواهد بود. روسیه و چین تحریم‌های اروپا و غرب را غیرقابل قبول قلمداد می‌کنند.

 

وی در اشاره به اقدامات خصمانه واشنگتن علیه کشورهای مستقل اضافه کرد: نمی توانید با ابزار تهدید به تحریم، هشدار و الزام با جهان فعالیت های تجاری انجام دهید؛ به قول معروف نمی توان با به کارگیری زور و اجبار تعامل کرد؛ آمریکا هنوز این موضوع را نفهمیده و لذا به گونه ای متفاوت رفتار می کند.

 

رییس دستگاه دیپلماسی روسیه گفت: کشور ما از نظر جغرافیایی در گستره وسیع اوراسیا واقع شده است، هم چین هم اتحادیه اروپا همسایه ما هستند و ما همیشه علاقه مند به ارتقا روابط خود در همه حوزه ها بوده ایم.

 

سرگئی لاوروف در ادامه تصریح کرد: روسیه تلاش غرب برای نشان دادن روسیه و چین به عنوان دو ماجراجوی دیپلماسی واکسن (واکسن کرونا) را رد می کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر