اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

لازمه خروج بورس از رکود چیست؟

بازار سهام در دو هفته پایانی سال ۹۹ روند مثبتی را طی کرد و کارشناسان معتقد بودند رفتارهای هیجانی تا حدودی کاهش یافته است. بورس به فاکتورهایی نیاز دارد تابتواند از این جو هیجانی فاصله بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 31
کد خبر: ۸۲۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر بازار سهام در دو هفته پایانی سال ۹۹ روند نوسانی را تجربه کرد. برخی از کارشناسان معتقد هستند بازار از روند صعودی خود در حال فاصله گرفتن است و رفتارهای هیجانی در حال کاهش است.

مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز با اشاره به روند صعودی شاخص در دو هفته پایانی توضیح داد: بازار به مدت زیادی با حجم بالایی از عرضه همراه بود و ورود نقدینگی بسیار کم بود ودر نتیجه قدرت فروشندگان کاهش پیدا کرده بود.

رضایتی با بیان اینکه قدرت فروشندگان و تعداد خریداران بسیار کاهش پیدا کرده بود، ادامه داد: بازار به حالت رکود رسیده است و تحرکی در بازار دیده نمی‌شود و شرایط به نحوی بود که بازار به شدت نیاز نقدینگی داشت. برخی از سیاست‌گذاری‌ها در طول بهمن و اسفند ۹۹ جوابگوی روند نزولی و فرسایشی بازار نبود.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بازار نیاز شدیدی به نقدینگی داشت، تصریح کرد: الزام صندوق‌ها برای ورود به بازار که با تزریق حدود ۹ هزار میلیارد تومان به بازار همراه بود، تا حدودی بازار را حرکت داد و توانست به بازار کمک کند و آن را کمی از روند فرسایشی خارج کند.

کارشناسان معتقد بودند این حجم از نقدینگی باتوجه به شرایط بازار کافی نیست و همانطور که انتظار می‌رفت باتوجه به دامنه نوسان با وجود روند صعودی شاخص بسیاری از نمادها قفل در صف فروش بودند.

مهدی رضاتی با بیان اینکه، نکته قابل توجه آن است که بازار بتواند اعتماد حقیقی‌ها را به بازار برگرداند، توضیح داد: بازار باید رفته رفته اعتماد را برگرداند و سهامداران بتوانند دوباره وارد بازار شوند. در هفته پایانی اسفند افزایش حجم معاملات را شاهد بودیم که همین موضوع می‌تواند امیدوار کننده باشد که با گذر زمان اعتماد برگردد و بازار به روند تعادلی خود نزدیک‌تر شود.

تجارت نیوز

ارسال نظر