روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

ترس آمریکا و رژیم صهیونیستی از قدرت نظامی یمن

پژوهش‌های تازه در آمریکا نشان می‌دهد که غرب و رژیم صهیونیستی از قدرت نظامی رو به افزایش یمن نگران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 04
کد خبر: ۸۲۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المسیره، پژوهش‌های تازه منتشر شده در موسسه تحقیقاتی واشنگتن در امور خاورمیانهنشان می‌دهد که کشور‌های غربی خصوصا آمریکا و رژیم صهیونیستی از قدرت نظامی رو به افزایش یمن واهمه دارند.

 

این پژوهش با اشاره به قدرت موشکی و پهپاد‌های یمن با هشدار به مقامات آمریکایی می‌گوید: «بعد از اتمام جنگ در یمن باید منتظر ظهور قدرت جدیدی در این منطقه بود.»

 

در این پژوهش آمده است: نیرو‌های صنعا تا آزادسازی مارب و تسلط بر آن فاصله‌ای ندارند، تسلط بر مارب یعنی تسلط بر اوضاع جنگ.

 

در ادامه این گزارش آمده است: «با قدرت گرفتن انصارالله در یمن شاهد یک حزب‌الله دیگر در دریای سرخ خواهیم بود، واشنگتن باید یک شبکه قوی در دریای سرخ ایجاد کند».

 

گفتنی است ارتش یمن در چند روز گذشته پیشروی‌های موثری را در مارب بدست آورده است که روند آزادسازی این استان را تسریع می‌کند. استان مارب مهمترین پایگاه نیرو‌های ائتلاف متجاوز به سرکردگی عربستان است که منافع مادی، نظامی و استراتژیک بسیاری دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار