رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

حسین دهقان: بایدن درباره ایران در حال اتلاف وقت است

حسین دهقان وزیر دفاع سابق ایران با بیان اینکه دولت جو بایدن در حال اتلاف وقت و از دست دادن فرصت‌هاست، بر لزوم بازگشت واشنگتن به برجام و برداشتن همه تحریم‌ها تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 04
کد خبر: ۸۲۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، حسین دهقان وزیر دفاع سابق ایران در مصاحبه با «رادیو بین‌المللی چین» تاکید کرد که جو بایدن بپذیرد که دولت سابق آمریکا درباره ایران و توافق هسته‌ای برجام اشتباه کرد.

 

شبکه «پرس‌تی‌وی» گزارشی درباره مصاحبه حسین دهقان وزیر دفاع سابق ایران با یک رسانه دولتی چین منتشر کرد.

 

دهقان در این مصاحبه از مواضع جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در قبال توافق هسته‌ای برجام انتقاد و اعلام کرد، بازگشت واشنگتن به این توافق باید بدان معنا باشد که در اسرع وقت، همه تحریم‌های ضد ایرانی برداشته شوند.

 

وزیر دفاع سابق ایران در مصاحبه‌ با «رادیو بین‌المللی چین» که روز شنبه (دیروز) منتشر شد، تاکید کرد که دولت آمریکا در سطح دیپلماتیک در خصوص بازگشت احتمالی به برجام، پاسخ و اقدام مثبتی انجام نداده است.

 

حسین دهقان اعلام کرد که ایالات متحده باید به برجام برگردد و همه تحریم‌های اعمال شده علیه ایران توسط دولت دونالد ترامپ و همچنین تحریم‌های اعمال شده در روزهای ابتدایی آغاز به کار دولت بایدن را بردارد.

 

به گفته دهقان، بهترین تصمیمی که آقای بایدن می‌تواند بگیرد این است که بپذیرد مقام‌های دولت سابق (دونالد ترامپ) اشتباه کردند و او مسیر اشتباه آنها را دنبال نخواهد کرد.

 

از نظر وزیر دفاع سابق ایران، بایدن در حال اتلاف وقت و از دست دادن فرصت‌ها است و این موضوع، کار را برای تصمیم‌گیری وی سخت‌تر خواهد کرد.

 

حسین دهقان به این رسانه چینی اعلام کرد، برداشتن همه تحریم‌ها توسط آمریکا علیه ایران، یک نقطه شروع جدید در قبال برجام خواهد بود و واشنگتن باید به تهران تضمین بدهد که به مسیر (پایبندی به مفاد برجام) ادامه خواهد داد».

 

به اعتقاد وزیر دفاع سابق ایران، ایالات متحده باید این اقدامات (بازگشت به برجام، لغو تحریم‌ها و ارائه تضمین به ایران) را انجام دهد؛ اقداماتی که برای کل جامعه بین‌المللی هم سودمند خواهد بود.

 

این مقام سابق دولت ایران پیش از این در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «گاردین» اعلام کرد، مواضع دولت جو بایدن به ویژه در قبال ایران، شبیه به مواضع دولت دونالد ترامپ است اما آمریکا در موضعی نیست که برای ایران در رابطه با بازگشت به تعهدات برجامی شرط تعیین کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار