مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

مجله پزشکی لنست:کرونای انگلیسی باعث بیماری شدیدتر نمی‌شود

بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله پزشکی لنست منتشر شد، یک نوع بسیار مسری کووید ۱۹ که برای اولین بار در انگلیس شناسایی شد، باعث بیماری شدیدتر در بیماران بستری نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 14
کد خبر: ۸۳۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله پزشکی لنست منتشر شد، یک نوع بسیار مسری کووید ۱۹ که برای اولین بار در انگلیس شناسایی شد، باعث بیماری شدیدتری در بیماران بستری نمی‌شود.

این سویه که با نام B.۱.۱.۷ شناخته می‌شود، اواخر سال گذشته در انگلیس شناسایی شد و طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، به رایج ترین سویه در ایالات متحده تبدیل شده است. B.۱.۱.۷ همچنین سویه ویروسی غالب در اکثر مناطق اروپا است و مطالعات قبلی نشان داده بود که احتمال مرگ نسبت به انواع طبیعی آن بیشتر است.

این مطالعه گروهی از ۴۹۶ بیمار کووید ۱۹ را که در ماه‌های نوامبر و دسامبر سال گذشته در بیمارستان‌های انگلیس پذیرفته شده بودند، مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و نتایج بیماران آلوده به B.۱.۱.۷ یا انواع دیگر را مقایسه کرد. محققان هیچ تفاوتی در خطرات بیماری شدید، مرگ یا سایر نتایج بالینی در بیماران با B.۱.۱.۷ و سایر گزینه‌ها مشاهده نکردند.

محققان در این مطالعه گفتند: «داده‌های ما، در چارچوب و محدودیت‌های یک مطالعه در دنیای واقعی، اطمینان اولیه را به وجود می‌آورد که شدت بیماران بستری با نوع B.۱.۱.۷ تفاوت چشمگیری با شدت بیماری در سایر گونه‌ها ندارد».

کارشناسان دیگری  باور دارند «یافته‌هایی که بیانگر این است که عفونت B.۱.۱.۷ باعث افزایش خطر بیماری شدید و مرگ و میر در این گروه پرخطر نیست، اطمینان بخش است اما در مطالعات بزرگتر نیاز به تأیید بیشتر دارد».

یک مطالعه جداگانه که در مجله پزشکی «Lancet Public Health» منتشر شده است، نشان داد که واکسن‌ها احتمالاً در برابر نوع انگلیس موثر هستند.

به گفته دانشمندان انگلیسی، نوع انگلیسی ویروس کرونا حدود ۴۰-۷۰ درصد بیشتر از انواع قبلی قدرت انتقال دارد.

این مطالعات همچنین یافته‌های قبلی را تأیید می‌کند که B.۱.۱.۷ مسری‌تر از اناوع دیگر است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار