به گزارش راهبرد معاصر سقف وام ساخت مسکن ۱۴۰۰ در سال جدید 300 میلیون تعیین شده بود اما مبلغ وام ساخت مسکن ۱۴۰۰ در روزهای اخیر افزایش یافت و به مبلغ 450 میلیون تومان رسید. سود وام ساخت مسکن ۱۴۰۰ اعلام شد و جزئیات بیشتر را در این خبر میخوانید.
در سال جدید وام ساخت مسکن افزایش یافت و جزئیات و مبلغ وام ساخت مسکن ۱۴۰۰ اعلام شد. وام مسکن 1400 در تهران و سایر کلانشهر ها تا سقف ۴۵۰ میلیون تومان تعیین شد و این مبلغ در سایر شهر ها متفاوت است. شرایط وام ساخت مسکن به زودی اعلام می شود.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان با استقبال از افزایش وام ساخت مسکن، خواستار رعایت مصوبات شورای پول و اعتبار در این زمینه شد.
با اشاره به افزایش وام ساخت مسکن، اظهار کرد: بر این اساس وام ساخت مسکن در تهران و کلانشهرها به ۴۵۰ میلیون تومان افزایش یافته که میتواند به افزایش ساخت و سازها و تولید مسکن منجر شود.
وی افزود: با توجه به رشد هزینههای ساخت و ساز، لازم بود که تسهیلات ساخت نیز افزایش یابد. در صورتیکه تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی به سازنده پرداخت و پس از دوران مشارکت به خریدار منتقل شود نه تنها شاهد افزایش تولید مسکن خواهیم بود بلکه هیچ اثر تورمی نیز به دنبال نخواهد داشت.
وی در عین حال با اشاره به اینکه سود این تسهیلات بالاست، اضافه کرد: به هیمن دلیل هزینه سازنگان افزایش مییابد و بایستی نرخ سود وام کاهش یابد.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان رسوب سپرده (۱۰ درصد) را از موانع استفاده از وام ۴۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن دانست و خواستار رعایت مصوبات شورای پول و اعتبار در این زمینه شد.
مدیرعامل بانک مسکن دیروز از افزایش وام ساخت مسکن تا سقف ۴۵۰ میلیون تومان در صورت استفاده از فناوریهای نوین توسط انبوهسازان خبر داده و گفته بود: در تهران و کلانشهرها وام ساخت مسکن تا سقف ۴۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.
محمود شایان با یادآوری اینکه بانک مسکن پیش تر وام بافت فرسوده نیز به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش داده بود، افزود: افزایش وام ساخت با روشهای صنعتی سازی برای آن دسته از انبوهسازانی است که در بانک مسکن حساب سپرده دارند.
مدیرعامل بانک مسکن بیان کرد: وام در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۴۰۰ میلیون و در سایر شهرها ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت می شود.
شایان نرخ سود این تسهیلات را ۱۸ درصد اعلام کرد.
مدیرعامل بانک مسکن از افزایش وام ساخت مسکن تا سقف ۴۵۰ میلیون تومان در صورت استفاده از فناوریهای نوین توسط انبوهسازان خبر داد.
محمود شایان در گفتوگو با تسنیم، اظهار کرد: در تهران و کلانشهرها وام ساخت مسکن تا سقف 450 میلیون تومان افزایش یافت.
وی با یادآوری اینکه بانک مسکن پیش تر وام بافت فرسوده نیز به 300 میلیون تومان افزایش داده بود، افزود: افزایش وام ساخت با روشهای صنعتی سازی برای آن دسته از انبوهسازانی است که در بانک مسکن حساب سپرده دارند.
مدیرعامل بانک مسکن بیان کرد: وام در شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت 400 میلیون و در سایر شهرها 300 میلیون تومان پرداخت می شود. شایان نرخ سود این تسهیلات را 18 درصد اعلام کرد.
اسماعیل لله گانی در دیدار با هیأت مدیره کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سال جدید با توجه به سهمیه ای که برای این بانک در قانون بودجه در نظر گرفته شده است، پرداخت تسهیلات مسکن به بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی فاقد مسکن در اولویت قرار دارد.
وی افزود: با برنامه ریزی های اولیه قرار است وزارت مسکن و شهرسازی، زمین مورد نیاز را تأمین کند و بانک رفاه کارگران نیز با همراهی و کمک سازمان تأمین اجتماعی، تسهیلات به بازنشستگان فاقد مسکن پرداخت کند تا این افراد بتوانند نسبت به تهیه مسکن مورد نیاز خود اقدام کنند.
او در ادامه با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به بازنشستگان و مستمری بگیران تصریح کرد: در سال گذشته مبلغ تسهیلات قرض الحسنه به این گروه از مشتریان از ۲۳۰ میلیارد به ۲۲۳۰ میلیارد تومان افزایش یافت و با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم حفظ سلامتی آن ها، ۳۳۰ هزار فقره تسهیلات به صورت غیرحضوری و حضوری پرداخت شد.
وی افزود: پرداخت این تعداد تسهیلات غیرحضوری و بدون مراجعه بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی به شعب بانک، اتفاق بی نظیری در نظام بانکی است و با توجه به آماده شدن زیرساخت های فناوری اطلاعات و سامانه های مورد نیاز، پرداخت های غیرحضوری در سال جدید نیز ادامه خواهد داشت.
لله گانی تأکید کرد: با وجود همه مشکلات و فشار کاری، این بانک موفق شد علاوه بر پرداخت عیدی، در آخرین روزهای سال گذشته پرداخت های مابه التفاوت همسان سازی حقوق بازنشستگان را به حساب آن ها واریز کند که این اقدام بزرگ، حاصل کار جمعی و مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تأمین اجتماعی، کانون بازنشستگان و بانک بود.
در این جلسه، بیات، رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی نیز گفت: در شرایط خاص شیوع ویروس کرونا، با فراهم شدن زمینه پرداخت غیرحضوری تسهیلات، کمک بزرگی به حفظ سلامتی بازنشستگان شده است که جای تقدیر دارد.
وی افزود: در سال گذشته پرداخت تسهیلات غیرحضوری، پرداخت به موقع عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران و پرداخت مابه التفاوت همسان سازی حقوق ها در آخرین روزهای سال گذشته از جمله مهم ترین خدمات بانک رفاه کارگران به قشر بازنشسته کشور بود که موجب خرسندی و رضایت مندی بیش از پیش آن ها شد.
امسال قرار است چندین مدل وام ودیعه مسکن به متقاضیان پرداخت شود؛ یک مورد از آنها در شورای پول و اعتبار به تصویب رسیده و یک مورد را نیز ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب کرده است؛ سایر موارد در مواد ۱ و ۲ بند «ه» و ماده ۱ بند «و» تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری ذکر شده است.
همه وامهای ودیعه مسکن امسال شامل موارد زیر است:
۱. مصوبه شورای پول و اعتبار مبنی بر موافقت با پرداخت وام ودیعه مسکن به اعضای فاقد مسکن هیئت علمی دانشگاه تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۵ ساله با نرخ ۱۸ درصد
۲. اعطای وام قرضالحسنه ودیعه مسکن به خانوارهای فاقد مسکن در صورت تولد فرزندِ سوم به بعد در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و بازپرداخت ۲۰ ساله (قانون بودجه ۱۴۰۰)
۳. وام قرضالحسنه ودیعه مسکن تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان (هر یک از زوجین ۱۰۰ میلیون تومان) به خانوادههای دارای ۲ فرزند و فاقد مسکن با بازپرداخت ۱۰ ساله (طبق قانون بودجه ۱۴۰۰)
۴. وام قرضالحسنه ودیعه مسکن به خانوارهای دارای یک فرزند و فاقد مسکن تا سقف ۱۶۰ میلیون تومان (هر یک از زوجین ۸۰ میلیون تومان) با بازپرداخت ۱۰ ساله (طبق قانون بودجه ۱۴۰۰)
۵. وام قرضالحسنه ودیعه مسکن ۱۰۰ میلیون تومانی به هر یک از خانوادههای بدون فرزند (هر یک از زوجین ۵۰ میلیون تومان) با بازپرداخت ۱۰ ساله (مصوبه قانون بودجه سال جاری)
۶. وام قرضالحسنه ودیعه مسکن ۱۰۰ میلیون تومانی به کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح (ناجا، ارتش، سپاه و ودجا) با بازپرداخت ۱۰ ساله (قانون بودجه ۱۴۰۰)
۷. وام ودیعه مسکن به خانوارهای فاقد مسکن که در اثر شرایط کرونایی، امکان جابهجایی ندارند (مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا)