رونمایی قانونگذاران کنگره از طرح «فشار حداکثری» علیه ایران با حضور پامپئو-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

رونمایی قانونگذاران کنگره از طرح «فشار حداکثری» علیه ایران با حضور پامپئو

کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان اعلام کرده روز چهارشنبه از طرح خود که خواستار اعمال فشار حداکثری علیه ایران است رونمایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 20
کد خبر: ۸۴۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان» اعلام کرده قصد دارد روز چهارشنبه در مراسمی با حضور «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا از یک طرح قانونی به نام «قانون فشار حداکثری» رونمایی کند.

 

این کمیته که بزرگترین گروه محافظه‌کاران در نهاد قانونگذار آمریکا است در بیانیه‌ای اعلام کرده روز چهارشنبه «رویدادی مهم» را در خصوص ایران اعلام خواهند کرد.

 

در ادامه این بیانیه تصریح شده این کمیته در حضور مایک پامپئو از طرحی به نام «قانون فشار حداکثری» رونمایی خواهد کرد.

 

کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان گفته طرح مذکور سه هدف را دنبال می‌کند که عبارتند از: «گسترش دادن تحریم‌ها علیه ایران و اعمال‌ شدیدترین تحریم‌های کنگره علیه ایران ۲- تبدیل کردن راهبرد موفقیت‌آمیز فشار حداکثری به قانون و ۳- جلوگیری از پیوستن دولت بایدن به توافق شکست‌خورده ایران.»

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» علاوه بر بازگرداندن تحریم‌های متوقف‌شده ذیل این توافق و اعمال تحریم‌های جدید به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز مانند ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورد.

 

تئوری ترامپ این بود که این سیاست‌ها می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره بر سر توافقی جدید به جای «برجام» وادار کند.

 

او روز ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی در حالی از قدرت کنار رفت که در تحقق این هدف شکست خورده بود. ترامپ به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش از سوی منتقدانش آماج انتقادات تند قرار گرفت.

 

دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» ضمن اعتراف به اینکه سیاست فشار حداکثری شکست خورده گفته قصد دارد ایالات متحده را به برجام بازگرداند./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار