زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد

باقی مانده سود سهام عدالت به زودی واریز می‌شود

باقی مانده سود سهام عدالت به زودی واریز می‌شود سخنگوی آزادسازی سهام عدالت گفت: اکنون از همه شرکت‌ها درخواست داریم که بقیه سود را به شرکت سپرده‌گذاری واریز کنند تا سود باقیمانده به‌زودی و در ایام ماه رمضان به حساب مشمولان سهام عدالت واریز شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین فهیمی به توزیع سود سهام عدالت اشاره کرد و افزود: در واپسین روزهای سال ۹۹ به پنجمین مرحله از طرح آزادسازی سهام عدالت رسیدیم که براساس آن پرداخت سود این سهام از طریق بازار سرمایه صورت گرفت.

وی اظهار داشت: روش پرداخت از طریق بازار سرمایه با تفاوت بنیادی نسبت به پرداخت سود سهام عدالت نسبت به سال‌های گذشته همراه بود، بدین معنا که در گذشته به ازای هر نفر یک مبغ سودی در نظر گرفته می شد و سود در نظر گرفته در تاریخی معین برای افراد پرداخت می شد.

فهیمی خاطرنشان کرد: امسال سهامداران اقدام به فروش بخشی از سهام خود در بازار کردند که در روش مستقیم حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و در روش غیر مستقیم حدود ۱۰ هزار نفر سهام خود را فروختند و طبق آن تعداد سهام افراد و میزان سود تعلق گرفته کاهش پیدا کرد.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت اظهار داشت: روش محاسبه برای پرداخت امسال سهامداران بدین صورت بود که مشمولان سهام عدالت در روش سهامداری مستقیم و غیرمستقیم از چه تعداد سهم و در چه شرکتی برخوردارند و این موضوع هم مدنظر قرار گرفت که چه تعداد سود به ازای هر سهم براساس عملکرد شرکت های سرمایه‌پذیر تعلق گرفت.

وی ادامه داد: بعد از محاسبه میزان سود آن را به شرکت های سرمایه پذیر ارسال کردیم و در انتها سود دریافت شده را بین ۴۹ میلیون سهامدار توزیع و به حساب آنها واریز کردیم.

فهیمی اظهار داشت: اکنون در صدد هستیم تا بقیه سود سهام عدالت را از شرکت ها دریافت و به حساب افراد واریز کنیم و از هیچ تلاشی برای پرداخت هر چه زودتر ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت دریغ نخواهیم کرد.

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت گفت: اکنون از همه شرکت ها درخواست داریم که مابقی سود را به شرکت سپرده گذاری واریز کنند تا سود باقیمانده به زودی و در ایام ماه رمضان به حساب مشمولان سهام عدالت واریز شود.

نخستین مرحله از واریز سود سهام عدالت برای سهامداران ۲ روش مستقیم و غیرمستقیم در تاریخ ٢٨ اسفند ماه سال ٩٩ انجام شد.

دارندگان سهام ۵۰۰ هزار تومانی، رقمی حدود ۲۰۰ هزار تومان دریافت کردند و برای دارندگان سهام یک میلیون تومانی دو برابر سود سهام ۵۰۰ هزار تومانی پرداخت شد که رقم آن ۴۰۰ هزار تومان بود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار