خودداری آمریکا و انگلیس از امضای بیانیه نشست هوش مصنوعی اعلام آمادگی زلنسکی برای مبادله مناطق با روسیه مخالفت عربستان با اظهارات افراطی رژیم اسرائیل در مورد کوچ اجباری نتانیاهو رسماً مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ موافقت کابینه اسرائیل با طرح ترامپ در مورد غزه روسیه: ترکیه آماده حل‌وفصل بحران اوکراین است پنتاگون: ترامپ انتظار توافق صلح سریع در اوکراین را دارد ترامپ: اگر مصر و اردن طرح من درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، کمک‌های به این دو کشور را متوقف می‌کنم پیام تبریک رهبر کره شمالی به رئیس‌جمهور ایران گفت‌وگوی سران آمریکا و استرالیا درباره چین ترودو: کانادا به شدت به تعرفه‌های آمریکا پاسخ می‌دهد الاعرجی: تاکنون ۱۲ هزار عراقی از اردوگاه الهول منتقل شده‌اند لغو محدودیت ورود کالا‌های سوریه به ترکیه الجولانی: طرح ترامپ درباره غزه عاقلانه نیست / هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم فلسطین را مجبور به ترک سرزمینشان کند

اولیانوف: نشست هیأت‌های ایران، روسیه و چین در وین پربار بود

نماینده روسیه در گفت‌وگوهای برجامی وین، نشست امروز میان هیأت این کشور با هیأت‌های ایران و چین را پربار توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین ضمن ارائه توضیحاتی درباره نشست امروز میان هیأت این کشور با هیأت‌های ایران و چین، آن را پربار توصیف کرد.

وی در توییتی در این خصوص نوشت: هیأت‌های چین، ایران و روسیه امروز پیش از نشست کمیسیون مشترک برجام دیدار کردند. ما یادداشت‌ها را مقایسه و درباره راه پیش رو برای احیای کامل توافق هسته‌ای تبادل نظر کردیم. جلسه پرباری بود. 

فارس پیشتر گزارش داد در آستانه از سرگیری نشست‌های کمیسیون مشترک برجام در وین، نشست سه جانبه هماهنگی بین روسای هیأت‌های ایران، روسیه و چین امروز (سه‌شنبه) از ساعت ۱۱ (به وقت وین) در محل‌ نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین برگزار شد.

در این نشست «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین و رئیس هیأت این کشور در مذاکرات و «وانگ کان» رئیس هیأت چین حضور داشتند.

طبق این گزارش، طرف‌ها ضمن مروری بر آخرین وضعیت گفت‌وگوها در خصوص بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و لغو تحریم‌های این کشور علیه ایران، خواستار لغو یک جای تحریم‌های آمریکا به عنوان یک شرط ضروری برای بازگشت این کشور به برجام شدند.

نشست کمیسیون مشترک امروز قرار است با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا ساعت ۱۵ به وقت وین (۱۷:۳۰ به وقت تهران) در شهر وین برگزار شود. ریاست این هیأت را «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برعهده دارد.

میخائیل اولیانوف، دیپلمات ارشد روسیه دیشب هم در توئیتی از احتمال طولانی‌تر شدن دور جدید نشست کمیسیون مشترک برجام در وین خبر داد./فارس

 

 

کلمات کلیدی: روسیه چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر