پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

تل آویو واشنگتن برای مقابله با پهپادهای ایران کارگروه مشترک تشکیل میدهند

تل آویو واشنگتن برای مقابله با پهپادهای ایران کارگروه مشترک تشکیل میدهند کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرده آمریکا و رژیم صهیونیستی موافقت کرده‌اند برای مقابله با پهپادهای ایران کارگروه مشترک تشکیل دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آمریکا و اسرائیل موافقت کرده‌اند برای مقابله با پهپادهای ایران و موشک‌های ایران یک کارگروه مشترک تشکیل دهند.

کاخ سفید در بیانیه‌ای گفته هدف از تشکیل این کارگروه «تمرکز ویژه روی تهدید فزایند هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌های هدایت دقیق تولیدشده توسط ایران» است.

این بیانیه بعد از دیدار دوجانبه هیأت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در سفارت اسرائیل در واشنگتن صادر شده است.

«کنث فرانک مک‌کنزی» رئیس سازمان تروریستی ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا موسوم به «سنتکام» چند روز پیش به قدرت هواپیماهای بدون سرنشین ایران اذعان کرده بود.

مک‌کنزی طی گزارشی مکتوب به کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، گفت: «استفاده گسترده ایران از پهپادها در اندازه‌های کوچک و متوسط به‌منظور شناسایی و حمله، باعث شده که ما برای اولین بار از زمان جنگ کره، بدون برتری هوایی کامل عملیات کنیم».

وی با هشدار درباره قدرت پهپادی ایران، توضیح داد: «تا زمانی که نتوانیم یک توان شبکه‌ای برای شناسایی و شکست دادن سامانه‌های هوایی بدون سرنشین ایجاد و [در منطقه] مستقر کنیم، برتری با مهاجم خواهد بود».

فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در غرب آسیا، با ادعای اینکه ایران تهدیدی روزانه برای نظامیان این کشور و متحدان آن در منطقه است، هشدار داد که برتری نظامی ایالات متحده در خاورمیانه رو به زوال است.

این اولین‌بار نیست که مک‌کنزی درباره توانمندی‌های دفاعی ایران ابراز نگرانی می‌کند. او پیش‌تر نیز با ترس از انتقام ایران از ترور بزدلانه و جنایتکارانه سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران توسط آمریکا، گفته بود: «فکر می‌کنم هنوز این خطر وجود دارد که آنها به عنوان یک اقدام عملی چنین کاری را مد نظر داشته باشند».

بر اساس این گزارش، وی درباره قدرت نظامی نیروهای مسلح و کمیته‌های مردمی یمن نیز گفت که آنها فقط از ماه ژانویه امسال (۲۰۲۱) تا کنون بیش از ۱۵۰ حمله هوایی با استفاده از موشک‌های بالستیک، موشک کروز و پهپاد علیه اهداف ائتلاف متجاوز سعودی انجام داده‌اند.

به نوشته بلومبرگ، مک‌کنزی در این گزارش، در پاسخ به نگرانی قانون‌گذاران آمریکایی درباره خطرات خروج نظامیان این کشور از افغانستان نیز گفت نیروهای ایالات متحده کاملا آماده‌اند از خود در برابر حملات طالبان دفاع کنند.

فرمانده سازمان تروریستی سنتکام البته با هشدار درباره اینکه هدف قرار دادن تروریست‌ها در افغانستان بعد از خارج شدن از این کشور بسیار دشوارتر خواهد بود، اظهار داشت که تمام نیروهای آمریکایی از جمله پیمانکاران نظامی طی چند ماه آینده از افغانستان خارج می‌شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار