دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

تکذیب صدور قرار منع تعقیب برای متهمان اصلی پرونده هواپیمای اوکراینی

یک مقام آگاه در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح از تکذیب صدور قرار منع تعقیب برای متهمان اصلی پرونده هواپیمای اوکراینی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 02
کد خبر: ۸۶۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام آگاه در سازمان قضایی نیروهای مسلح تکذیب صدور قرار منع تعقیب برای متهمان اصلی پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: همانگونه که قبلاً اشاره شد برای متهمان این پرونده، قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است.

 

وی افزود: بلافاصله پس از ارسال پرونده به دادگاه، کار مطالعه پرونده توسط قاضی رسیدگی کننده آغاز و برای فراهم ساختن مقدمات تشکیل دادگاه با حضور اولیاء دم و وکلای آنان جلسات متعددی برگزار شده است./باشگاه خبرنگاران 

مطالب مرتبط
ارسال نظر