احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

واکنش به ادعای اعزام نیرو از سوریه به یمن توسط ایران

سفارت ایران در ترکیه ادعای خبرگزاری آناتولی درباره اعزام نیرو از سوریه به یمن توسط ایران را تکذیب و آن را ناشی از کم اطلاعی از واقعیتهای میدانی یمن خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 09
کد خبر: ۸۷۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکارا خبر منتشر شده توسط خبرگزاری آناتولی مبنی بر انتقال جنگجو از سوریه به یمن توسط نیروهای نظامی ایران را از اساس تکذیب و خاطر نشان کرد: چنین ادعایی نشانه کم اطلاعی از واقعیت های میدانی است.

 

در بیانیه سفارت ایران آمده است: این ادعای ساختگی با رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به جنگ فاجعه بار و غیر انسانی علیه مردم یمن تعارض دارد. جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان پایان این جنگ بوده و از تلاش‌های سازمان ملل در جهت دستیابی به راهکار سیاسی حمایت کرده است.

 

خبرگزاری آناتولی چندی پیش ادعا کرده بود که نیروهای ایرانی مستقر در سوریه، جوانان سوری را برای جنگ در یمن به این کشور اعزام می کنند.

 

این در حالی است که یمن چند سال است در محاصره کامل نیروهای سعودی و آمریکایی قرار داشته به طوریکه حتی اجازه ارسال دارو و مواد غذایی جز در مواردی از سوی سازمان ملل امکان پذیر نیست.

 

فضا سازی ها علیه نیروهای مقاومت یمنی با توجه به پیروزی های اخیر و نیز نزدیکی آنها به استان استراتژیک مارب از سوی عربستان و کشورهای همسو با آن در منطقه افزایش چشم گیری یافته است.

 

طی ماههای اخیر اخبار زیادی مبنی بر کمک پهپادی ترکیه به عربستان در جنگ یمن منتشر شده به طوریکه چند پهپاد این کشور در یمن سقوط کرده است.

 

همچنین با توجه به نزدیکی حزب اخوانی صلاح با آنکارا و حضور مقامات این حزب در استانبول، تلاشهایی برای حضور ترکیه به صورت میدانی در یمن برای حمایت از این حزب اخوانی و نیز نزدیکی به عربستان صورت گرفته است./ تسنیم

ارسال نظر