کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واکنش به ادعای اعزام نیرو از سوریه به یمن توسط ایران

سفارت ایران در ترکیه ادعای خبرگزاری آناتولی درباره اعزام نیرو از سوریه به یمن توسط ایران را تکذیب و آن را ناشی از کم اطلاعی از واقعیتهای میدانی یمن خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 09
کد خبر: ۸۷۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکارا خبر منتشر شده توسط خبرگزاری آناتولی مبنی بر انتقال جنگجو از سوریه به یمن توسط نیروهای نظامی ایران را از اساس تکذیب و خاطر نشان کرد: چنین ادعایی نشانه کم اطلاعی از واقعیت های میدانی است.

 

در بیانیه سفارت ایران آمده است: این ادعای ساختگی با رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به جنگ فاجعه بار و غیر انسانی علیه مردم یمن تعارض دارد. جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان پایان این جنگ بوده و از تلاش‌های سازمان ملل در جهت دستیابی به راهکار سیاسی حمایت کرده است.

 

خبرگزاری آناتولی چندی پیش ادعا کرده بود که نیروهای ایرانی مستقر در سوریه، جوانان سوری را برای جنگ در یمن به این کشور اعزام می کنند.

 

این در حالی است که یمن چند سال است در محاصره کامل نیروهای سعودی و آمریکایی قرار داشته به طوریکه حتی اجازه ارسال دارو و مواد غذایی جز در مواردی از سوی سازمان ملل امکان پذیر نیست.

 

فضا سازی ها علیه نیروهای مقاومت یمنی با توجه به پیروزی های اخیر و نیز نزدیکی آنها به استان استراتژیک مارب از سوی عربستان و کشورهای همسو با آن در منطقه افزایش چشم گیری یافته است.

 

طی ماههای اخیر اخبار زیادی مبنی بر کمک پهپادی ترکیه به عربستان در جنگ یمن منتشر شده به طوریکه چند پهپاد این کشور در یمن سقوط کرده است.

 

همچنین با توجه به نزدیکی حزب اخوانی صلاح با آنکارا و حضور مقامات این حزب در استانبول، تلاشهایی برای حضور ترکیه به صورت میدانی در یمن برای حمایت از این حزب اخوانی و نیز نزدیکی به عربستان صورت گرفته است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار