المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

لغو سفر وزیر انرژی رژیم صهیونیستی به آنکارا از سوی ترکیه

لغو سفر وزیر انرژی رژیم صهیونیستی به آنکارا از سوی ترکیه منابع خبری از عقب نشینی ترکیه در دعوت از وزیر انرژی رژیم صهیونیستی همزمان با افزایش تنش در فلسطین اشغالی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 11
کد خبر: ۸۷۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌ها و منابع خبری از عقب نشینی ترکیه در دعوت از یک وزیر رژیم صهیونسیتی به آنکارا به دنبال وحشیگری های این رژیم علیه ساکنان فلسطین اشغالی وتشدید درگیری‌ها در غزه خبر دادند.

 

منابع خبری صهیونیست سه شنبه شب به وقت تهران گزارش کردندکه ترکیه از دعوت «یووال اشتانیتز» وزیر انرژی رژیم اسرائیل برای شرکت در نشستی در ترکیه به دلیل تشدید درگیری در بیت المقدس صرف نظر کرده است.

وبگاه «احوال» نیز گزارش داد که هزاران نفر در ترکیه دوشنبه شب در چندین استان در اعتراض به خشونت‌های رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان به خیابان‌ها آمدند.

 

معترضان در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در آنکارا و کنسولگری این رژیم در استانبول و همچنین مکانهای دیگر تجمع کردند. جمعیت در استانبول در اعتراض به حملات علیه فلسطینی‌ها شعار می‌دادند و قرآن تلاوت می‌کردند.

 

رئیس جمهور ترکیه نیز اخیرا در تماس تلفنی با رئیس تشکیلات خودگردان و رئیس دفتر سیاسی حماس بر حمایت ترکیه از حق فلسطین در دفاع از قدس تاکید کرد. «رجب طیب اردوغان» در تماس با «محمود عباس» و «اسماعیل هنیه» گفت: «همه تلاشم را به کار می‌گیرم تا جامعه بین الملل و دنیای اسلام را به توقف تروریسم اسرائیل وادار کنم.»

 

مسجد الاقصی و مناطق اطراف آن در بیت المقدس، طی روزهای اخیر صحنه حملات شدید نظامیان صهیونیست در راستای نقشه‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی سازی قدس و تقسیم زمانی و مکانی اماکن مقدس آن است. اوج این حملات در روز دوشنبه (دیروز - ۱۰ می) در صحن‌های مختلف مسجدالاقصی صورت گرفت که به تعبیر شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجدالاقصی یک «جنگ واقعی» در این مسجد آغاز شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار