کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

احمدی نژاد: انتخابات پرشور به یک طبل توخالی تبدیل شده است

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق برای حضور در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۵۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق با حضور در ستاد انتخابات کشور برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.

 

محمود احمدی‌نژاد پیش از ورود به محل ثبت نام، بخشی از خیابان فاطمی را در میان هوادارانش که تعداد آنها به 100 تا 150 نفر می‌رسید، به صورت پیاده طی کرد.

 

 

احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 نیز ثبت نام کرده بود که صلاحیت وی در آن دوره تایید نشد.

 

احمدی نژاد به زور همراهان خود را داخل ستاد انتخابات برد

محمود احمدی نژاد به همراه آقایان علیرضا شیخ الاسلامی، مرتضی تمدن، علی اکبر جوانفکر و حداقل دو نفر از اعضای تیم حفاظت خود برای ثبت نام به داخل ستاد انتخابات رفت و ممانعت مسئولان حراست نیز به درگیری مختصر این افراد منجر شد.

 

 

این درحالیست که برای ورود این تعداد از همراهان داوطلبان سخت‌گیری می‌شود و برخی داوطلبان روز گذشته از جمله حسین دهقان و سعید محمد از اینکه همراهانشان نتوانستند وارد ستاد شوند، گلایه داشتند.

 

* احمدی نژاد: در انتخابات 92 و 96 رای سفید دادم

محمود احمدی نژاد پس از ثبت نام، در کنفرانس خبری نیز حاضر شد و گفت: حقیقتا با روالی که اکنون کشور اداره می‌شود، امکان اصلاح وجود ندارد. مشکل اصلی نوع نگاه کلان به کشور است. جدا شدن حکومت از مردم در حدی است که به‌کلی از اهداف انقلاب دور شده‌ایم.

 

وی افزود: زمانی افتخار نظام، حضور پرشور مردم در انتخابات بود اما اکنون کار به جایی رسیده که از اطلاع رسانی و اعلام آمار در انتخابات طفره می‌روند. مردم هیچ‌وقت آن‌ها را قبول نداشتند و نمونه‌اش هم انتخابات قبلی است.

 

داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه به مردم بی‌اعتنایی شد، تصریح کرد: انتخابات پرشور به یک طبل توخالی تبدیل شده است و اسم آن را هم انقلابی‌گری گذاشتند، این یک انحراف بزرگ و اساسی است و اکنون نیز امیدوارند که به بهانه‌ی کرونا مشارکت مردم را ماست‌مالی کنند.

 

احمدی‌نژاد با بیان اینکه کشور با دور کردن مردم از صحنه‌ تصمیم‌گیری ضعیف‌تر شده است، ادامه داد: به‌لحاظ بین المللی در شرایط نامطلوبی قرار داریم و شاهدیم که هر دو گروه در مسیر انحراف از اسلام و انقلاب حرکت می‌کنند.

 

وی گفت: صحبت من این است که به مردم برگردیم و آن‌ها را به حساب بیاوریم؛ انتخاب حق مردم است. شرایط آینده کشور با غیبت مردم در صحنه سخت‌تر می‌شود.

 

رئیس‌جمهور سابق تصریح کرد: من هیچ انگیزه شخصی ندارم و حضورم برای احترام به ملت ایران است. مردم از سراسر کشور اصرار داشتند که این فرزندشان در انتخابات شرکت کند. من شرایط امروز را از لحاظ روانی از زمان جنگ بدتر می‌دانم.

 

احمدی نژاد با بیان اینکه ایران دارای ظرفیت‌های استثنایی است، خاطرنشان کرد: به سرعت می‌توان امید و نشاط را به جامعه برگرداند.

 

وی گفت: اینجانب فرزند ملت ایران هستم و دولت ایرانی تشکیل خواهم داد. باید توجه داشت که شرایط داخلی و خارجی بسیار حساس است. شاید این انتخابات آخرین فرصت باشد؛ تعیین سرنوشت حق اصلی مردم است.

 

رئیس جمهور سابق اضافه کرد: اینکه عده‌ای به‌دنبال مهندسی انتخابات باشند، برخلاف مسیر مصالح کشور و تعهد انقلابی است. برای مردم تصمیم می‌گیرند و قانون‌گذاری هم می‌کنند؛ باید حق انتخاب مردم به طور کامل شناخته شود. من برای انقلاب و مردم شرکت کردم، در انتخابات‌های 92 و 96 هم شرکت کردم، اما رای سفید دادم.

 

به گزارش تسنیم، نام‌نویسی از داوطلبان این دوره از صبح روز گذشته آغاز شده و تا روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت. نتایج بررسی صلاحیت‌ها نیز 6 و 7 خردادماه توسط وزارت کشور اعلام می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
0
0
انقلاب بیست سال پیش تموم شد و نظام شد سرمایه داری . حکومت اسلامی که کارگری که حقوق نکگرفته را کتک میزند . حکومت اسلامی کی مردم معترض را میکشد . قطعا این نظام سرمایه داریست که برای حفظ خود مردم عادی را میکشد
پرطرفدارترین اخبار