آیا رژیم صهیونیستی توان طولانی کردن جنگ غزه را دارد؟-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

آیا رژیم صهیونیستی توان طولانی کردن جنگ غزه را دارد؟

کارشناس تحولات غرب آسیا معتقد است حملات موشکی اخیر گروه‌های مقاومت فلسطینی به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی را در حوزه نظامی شکل و به این رژیم هشدار داده است وارد یک جنگ فراگیر با گروه‌های مقاومت فلسطینی نشود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر «مهدی شکیبایی»  درباره  ادامه یافتن  درگیری‌های نظامی میان گروه‌های مقاومت فلسطینی با نظامیان رژیم صهیونیستی گفت:  با توجه  به وضعیتی که این رژیم  در منطقه  دارد،  قادر  نیست  به یک جنگ فراگیر و  پردامنه  ادامه دهد و نه به رژیم صهیونیستی اجازه  تداوم  چنین جنگی را  می‌دهند.

 

 این کارشناس تحولات غرب آسیا درباره عدم  ناتوانی رژیم صهیونیستی در  ادامه دادن به  جنگ علیه گروه‌های مقاومت فلسطینی گفت:  این رژیم  در شرایط خاصی قرار دارد. شاید حدود 70 سال بود که  برتری نظامی رژیم صهیونیستی در  رویارویی با دشمنانش جزء  اولویت‌های این رژیم  قرار  داشت اما  از  زمانی که جنبش‌های مقاومت اسلامی  پای  به عرصه تحولات منطقه گذاشتند، این برتری  نظامی صهیونیست‌ها  سیر نزولی به خود گرفت. در حقیقت، از زمانی که محور مقاومت  زنجیره‌های متعدد خود  را  در غرب آسیا شناخت که یکی از  این  زنجیره‌ها در درون فلسطین است، ما شاهد سیر نزولی رژیم صهیونیستی در تمام عرصه‌ها به ویژه نظامی هستیم.

 

وی به حمله موشکی اخیر گروه‌های مقاومت فلسطینی  به رژیم صهیونیستی اشاره کرد و اظهار داشت:  بیش از یک هزار موشک به سمت مراکز حساس  رژیم صهیونیستی مثل  فرودگاه بن گوریون،  پادگان نتازیم، نیروگاه هسته‌ای دیمونا و منطقه  تل آویو شلیک شد.  این حملات موشکی مناطق زیادی از  سرزمین فلسطین اشغالی  را  تحت آتشباری خود  قرار داد. این حملات  از لحاظ وسعت  در مقایسه با نبردهای پیشین گروه‎های مقاومت فلسطینی طی یکی  دو دهه اخیر بی‎سابقه است. در حقیقت، فلسطینیان به طور همزمان،  جنوب،  شمال  و نقاط حساس رژیم صهیونیستی را  هدف موشک‌های خود قرار دادند.

 

این کارشناس تحولات حوزه فلسطین تصریح کرد: این حمله سبب شد تا معادله جدیدی در حوزه نظامی شکل بگیرد و به رژیم صهیونیستی هشدار داد،  با گروه‌های مقاومت فلسطینی وارد یک جنگ فراگیر نشود. این در حالی است که یکی از زنجیره‌های محور مقاومت چنین بلایی را  به سر رژیم صهیونیستی در آورد،  تصور کنید،  در صورت فراگیر شدن جنگ،  دیگر حلقه‌های این زنجیره به آن بپیوندند، آنگاه عمق رژیم صهونیستی آماج موشک‌های نقطه زن محور مقاومت قرار خواهد گرفت. شاید شنیده باشید این روزها از عراق،  سوریه ، لبنان و یمن برای کمک به ملت فلسطین  اعلام آمادگی کرد‌ه‌اند. بنابراین،  رژیم صهیونیستی نیاز دارد،  یک بازبینی در وضعیت  نظامی خود انجام دهد. شما شک نکنید تا زمان بازبینی، این رژیم مجبور خواهد شد  با پای درمیانی کشورهایی همچون مصر و حتی سازمان ملل متحد حملات خود را به مناطق فلسطینی متوقف کند.

 

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به منظور حفاظت امنیتی از  جغرافیای خودش 5 لایه سامانه موشکی را ایجاد کرده‌ است، اظهار داشت: « آرو» یکی از همین سامانه‌های موشکی است. این سامانه ساخت رژیم صهیونیستی که روی آن خیلی مانور داده است. یکی دیگر سامانه ضد موشکی گنبد آهنین است و  سه سامانه دیگر هم  فلاخن داود، پاتریوت و حیتس هستند.  این سامانه‌ها دسته بندی شده‌اند برخی از  آنها مناطقی که  از  حساسیت بیشتری برخوردارند،  تحت پوشش قرار می‌دهند و  بعض دیگر هم در مناطقی که از حساسیت کمتری برخوردار  هستند،  نصب شده‌اند. حال تعداد زیادی موشک با اعلام زمان حمله و مراکز مورد هدف،  از نوار غزه به سمت رژیم صهیونیستی شلیک شدند  اما هیچ یک از سامانه‌های ضد موشکی نتوانستند از  اصابت این موشک‌ها به دیمونا، فرودگاه بن گوریون، ... جلوگیری کنند لذا رژیم صهیونیستی  تا زمانی که وضعیت امنیتی  آن مشخص نشود  قادر نخواهد بود  به نبرد با گروه‌های مقاومت فلسطینی ادامه بدهد.

 

این تحلیلگر تحولات غرب آسیا در پایان تصریح کرد: فشارهای بین‌المللی  برای متوقف کردن حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینیان به این  رژیم وارد خواهد شد و با توجه به وضعیت شکننده‌ای که نتانیاهو در داخل سرزمین‌های اشغالی دارد،  او  را  وارد خواهند کرد که به  این  جنگ پایان دهد. اگر این فشارها سبب نشود که نتانیاهو به حمله علیه فلسطینیان پایان دهد،  اراده قوی و غافلگیری بزرگ جریان‌های مقاومت، نتانیاهو را  مجبور خواهد کرد به دنبال  یک میانجیگر باشد تا رژیم صهیونیستی را به صورت  آبرومند  از  این وضعیت ( جنگ با فلسطینیان ) نجات دهد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار