دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال روانه زندان شد+ جزئیات و علت

سیدمهدی فلاح‌میری دادستان مرکز استان گیلان خبر دستگیری متهم اصلی پرونده شرکت ابریشم گیلان را تائید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 15
کد خبر: ۸۷۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سیدمهدی فلاح میری صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با پیشرفت تحقیقات پرونده شرکت ابریشم گیلان در دادسرای صومعه سرا، قرار تامین صادره از سوی بازپرس پرونده با تفهیم مستندات و ادله جدید، تشدید و متهم اصلی که پیش از این به‌دلیل ابتلا به کرونا با تودیع وثیقه آزاد بود، بازداشت و روانه زندان شد.

 

دادستان مرکز استان گیلان با اشاره به پیشبرد تحقیقات این پرونده توسط سازمان اطلاعات سپاه، ضمن تقدیر از عملکرد ضابطین خاص گفت: وقت زیادی برای جمع‌آوری اطلاعات در این پرونده از سوی ضابطین صرف شده است که با صدور دستور قضایی برای تسریع در تکمیل تحقیقات و ارائه مستندات کامل، امیدواریم این پرونده هرچه زودتر با اتخاذ تصمیم نهایی در دادسرا، به دادگاه ارسال شود.

 

 اسماعیل خلیل‌زاده رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال متهم اصلی پرونده شرکت ابریشم گیلان است که هفته گذشته به اتهام پولشویی و اخلال در نظام اقتصادی کیفرخواستی برای وی صادر و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته بود.

 

سیدمهدی فلاح‌میری دادستان مرکز گیلان پیش از این در این زمینه گفته بود: دادستانی ضمن پیگیری راه‌اندازی مجدد شرکت ابریشم گیلان در حال بررسی اتهامات افرادی است که در سال‌های گذشته، موجب اخلال در تولید این کارخانه شدند.

 

خلیل‌زاده چند روز پیش تفهیم اتهام شد اما به‌دلیل ابتلاء به بیماری کرونا با دریافت وثیقه آزاد شده بود./ تسنیم

ارسال نظر