برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

پیش بینی قیمت طلا فردا 26 اردیبهشت 1400

پیش بینی قیمت طلا فردا 26 اردیبهشت 1400 بهای هر اونس طلا در بازار جهان امروز نسبت به روز گذشته ۱۳ دلار افزایش یافت و در بازار ایران هر گرم طلای ۱۸ عیار نسبت به روز چهارشنبه با ۲۵ هزار تومان افزایش به یک میلیون و ۲۳ هزار تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 15
کد خبر: ۸۸۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر امروز طلا و سکه در بازار تهران اندکی صعودی شد و هر اونس طلا در بازار جهانی هم دیروز با ۱۳ دلار افزایش با قیمت یک هزار و ۸۴۳ دلار معامله شد. فعالان بازار طا می‌گویند که بازار طلا از مذاکرات وین تا حدی مایوس شده‌اند و همین مساله بر افزایش قیمت ارز تاثیر گذاشته است.

 

دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره پیش‌بینی خود از قیمت‌های فردا در بازار طلا و جواهر به تجارت‌نیوز گفت: با توجه به بسته بودن بازارهای جهانی و کاهش میزان تقاضا قیمت طلا فردا تغییری نمی‌کند.

 

به گفته نادر بذرافشان  در ۱۰ روز گذشته فروش سکه و طلا در بازار زیاد بود اما حالا با افزایش قیمت دلار تقاضا برای خرید طلا و سکه دوباره کاهشی شده است.

 

او همچنین گفت: در شرایط فعلی مردم سر درگم و بیشتر نظاره‌گر هستند، چرا که نسبت به شوک قیمت در بازار طلا هراس دارند. از این‌رو به جای خرید یا فروش طلا ترجیح می‌دهند تماشاچی باشند.

 

در بازار امروز هر گرم طلا ۱۸ عیار نسبت به روز چهارشنبه با ۲۵ هزار تومان افزایش به یک میلیون و ۲۳ هزار تومان رسید. سکه طرح جدید و نیم سکه هر یک با ۲۰۰ هزار تومان افزایش با قیمت ۱۰ میلیون و ۲۲۰ هزارتومان معامله شد و نیم سکه هم به قیمت پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید.

 

همچنین ربع سکه با ۱۰۰ هزار تومان افزایش با قیمت سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد و بهای سکه یک گرمی هم با  ۲۰۰ هزار تومان افزایش قیمت، با نرخ دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان معامله شد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار