چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ابراز تاسف اتریش از لغو سفر ظریف

ابراز تاسف اتریش از لغو سفر ظریف سخنگوی وزارت خارجه اتریش با ادامه حمایت از جنایات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، بابت لغو سفر وزیر خارجه ایران به « وین» ابراز تاسف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه اتریش در واکنش به لغو سفر «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران به وین ابراز تاسف کرد.

 

به گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز» سخنگوی وزارت خارجه اتریش در مصاحبه با روزنامه اتریشی «دی پرسه» با ابراز تاسف  از لغو سفر ظریف به وین گفت: «به این موضوع مهم توجه خواهیم کرد.»

 

این دیپلمات اتریشی ادامه داد: «واضح است که وقتی حماس بیش از ۲۰۰۰ موشک به سمت اسرائیل شلیک کند، ما ساکت نخواهیم ماند.»

یک خبرنگار اتریشی  روز شنبه به نقل از وزارت خارجه این کشور از تصمیم وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران برای لغو سفرش به وین در واکنش به موضع دولت اتریش در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی و برافراشتن پرچم‌های این رژیم بر ساختمان‌های مقر دولت در وین خبر داد. 

 

این خبرنگار در رشته پیام‌هایی در توییتر نوشت: «در اقدامی لحظه آخری، محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران سفرش به اتریش که برای امروز برنامه ریزی شده بود را به دلیل برافراشته شدن پرچم‌های اسرائیل بر روی ساختمان‌های نخست‌وزیری و وزارت خارجه در وین لغو کرد. »

 

وی در ادامه نوشت: «وزرات خارجه اتریش این مسئله را تایید کرد و افزود «این لغو (سفر) روابط ما (ایران و اتریش) را که به طور سنتی خوب است و کانال‌های باز ارتباطی با ایران را تغییر نمی‌دهد. اما ما ابراز همبستگی با اسرائیل را به سفرهای دیپلماتیک سایر کشورها وابسته نمی‌کنیم.»

 

لازم به ذکر است وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در آغاز تور اروپایی خود روز پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه به پایتخت اسپانیا سفر کرد. ادعای این خبرنگار مبنی بر لغو سفر ظریف به اتریش در حالی است که وزارت خارجه ایران پیش از این سفر به اتریش را جزو مقاصد سفر وزیر خارجه در اروپا اعلام نکرده بود. 

 

 «سباستین کورتس» صدراعظم اتریش روز جمعه به‌جای اعلام همدردی با خانواده‌های شهدا و مجروحان فلسطینی در حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، از تل‌آویو حمایت کرد. کورتس در صفحه توئیتر خود مدعی شد که با صهیونیست‌هایی که در عملیات‌های راکتی گروه‌های مقاومت فلسطینی به هلاکت رسیده یا زخمی شدند، همدردی می‌کند.

 

وی اعلام کرد که دستور داده تا پرچم‌های رژیم صهیونیستی نصب‌شده بالای مقر دولت اتریش در وین، به حالت نیمه‌افراشته درآید./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار